Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ninaa

Lubs, mne dr povolil cvičiť po 6 týždňoch všetko, limitom bola bolesť, či skôr nepríjemný pocit. Začala som pomaly pilates, chôdza na páse, spinning. Dnes som 3 mesiace po a cvičím všetko, vrátane prsných svalov, samozrejme s menšími závažiami ako pred tým.

Zuleko

Arri
Ja som mala 71 pod,cez 83 a vravím že tie 390 sú podľa mňa úplne normálne žiadne obryne..ale tak podľa každého je veľké asi niečo iné:-))A pozri Flow má 460 a vraví že tiež sú v pohode,myslím,že sa nemáš čoho báť.

Flow333

Luxury
DR povedal že okruhle už skoro nikto nepoužíva. :-)
arri ja mám 460 a nie sú veľké. Mám 175 a 60 kg

Zuleko

Arri
Choď do toho určite,ak ti to povolil doktor ja mám 170cm 52 kíl a mám 390 VP a nie sú vôbec veľké,teraz by som si dala väčšie.Koľko máš cm pod prsiami?

arri

baby poradte, doktor mi navrhol 400 VP okruhle, pod sval, rez pod pazuchou, vysledny efekt by mali byt D-cka. Trocha sa bojim ci nebudu privelke. Ja mam 170cm, 57kg.

Zuleko

Lubs
Odporúča sá až po 3 mesiacoch začať cvičiť,ale je to indivuduálne,no skvôr ako 2 by som nedoporučovala:-)

Zuleko

Kocky chcem sa ešte opýtať nemáte skúsenosti aj so zväčšením pier kys.hyalúronovou alebo permalip z chirmedu?