merynka, ber pastu a kefku, ponozky a pripadne ten spodok pyzama aj ked mne bol zbytocny, lezala som tak ako som prisla z operacky - v nohavickach a nikde som nemala silu promenadovat sa, ist po chodbe, aj ked som chcela ist pozriet spolubyvajucu ale som to nakoniec vzdala:-)
ja som dnes isla omrknut podprsenky po obchodoch, od pondelka uz mozem nosit na den nevystuzenu, hura... no tie prsia su este dost tvrde aj opuchnute takze ktovieako mi to nesedelo ale predsa, nedalo mi to: prvy obchod Intimissi, pre mna kosiky nemali, haha ze najvacsie C a tie mi boli beznadejne male, tak som vytesena nakukla do Marks nad Spencer, super vyber - do kabinky som niesla obrovsku kopu, zistila som ze potrebujem kosik D az DD, nakoniec som zobrala jednu D, reku ked zmaknu a uplne odpuchnu bude akurat:-) no to je parada teraz nakupovat a este som neodolala ciernej sportovej v Nike, ale mali len na strednu zataz no zatial postaci.
lubs, na to cvicenie sa uz aj ja tesim, dufam ze po 1,5 mesiaci po dalsej kontrole uz budem moct pomaly zacat
dievcata kedy ste zacali spavat na boku???