Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

merynka

kedy si bola na konzultacii a kolko si cakala na termin OP? nevies ako je na tom s terminmi? tiez chcem od neho a v PK a kolko ta to vyslo celkom ..budes mat anatomy? dakujem :) inak drzim ti palce a neboj ,zmaknes,mysli na to ,aka budes potom sexi :) 400ml je dost...ake mas miery a vahu? vela otazok ja viem..ale ides do toho, co chcem aj ja, ten isty dr aj miesto...

merynka

Nelina27 ja mam navrhnute 400ml ,operaciu mam 2.4.červen ma operuje v pezinku .ked si spomeniem ,ze jeto za tyzden tak uz mam velke strese strasne sa bojim tej bolesti :)))

Zuleko

Nelina27
Dobre,že si sa opýtala tú otázku so spaním na boku to zaujíma aj mňa..to spanie na chrbte ma zabíja :/

Nelina27

inak tiez som videla rano kusok z telerana, akurat ked tam dr. Fedeles hovoril ze okruhle sa uz skoro vobec nepouzivaju, som vyvalila oci... ja by som praveze povedala ze okruhlych je viac ako anatomov, teda v nasej galerke urcite:-))) a tie moje anatomy zatial vyzeraju ako okruhle, najma zvrchu, tak to mam 2v1 kym neodpuchnu

Nelina27

merynka, ber pastu a kefku, ponozky a pripadne ten spodok pyzama aj ked mne bol zbytocny, lezala som tak ako som prisla z operacky - v nohavickach a nikde som nemala silu promenadovat sa, ist po chodbe, aj ked som chcela ist pozriet spolubyvajucu ale som to nakoniec vzdala:-)
ja som dnes isla omrknut podprsenky po obchodoch, od pondelka uz mozem nosit na den nevystuzenu, hura... no tie prsia su este dost tvrde aj opuchnute takze ktovieako mi to nesedelo ale predsa, nedalo mi to: prvy obchod Intimissi, pre mna kosiky nemali, haha ze najvacsie C a tie mi boli beznadejne male, tak som vytesena nakukla do Marks nad Spencer, super vyber - do kabinky som niesla obrovsku kopu, zistila som ze potrebujem kosik D az DD, nakoniec som zobrala jednu D, reku ked zmaknu a uplne odpuchnu bude akurat:-) no to je parada teraz nakupovat a este som neodolala ciernej sportovej v Nike, ale mali len na strednu zataz no zatial postaci.
lubs, na to cvicenie sa uz aj ja tesim, dufam ze po 1,5 mesiaci po dalsej kontrole uz budem moct pomaly zacat
dievcata kedy ste zacali spavat na boku???

Luxury

Flow - jaaaaj :)))) skoro nikto, to ako on? :))) ftipalek doktor

ale ja som sa teda nakoniec rozhodla pre anatomy...zajtra interne - vraj bezplatne..hm,v pondelok sono, anestezilogička a dalsi pondelok moje nove prsa :)

suzie3

arii
ja by som do toho urcite sla. Ja som mala rovnake miery ako ty, a tiez mi navrhol 400, tiez som sa bala, nakoniec mam 375, som len tyzden po opke, no zdaju sa mi male. Kludne som mala ist do vacsich.
Takze sa neboj, ze by boli prilis velke a vulgarne. Vobec nie.