Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

repka

No jasne ja to ešte dohodnem s ním nejako len keby mi odpísal na mejl nebolo by zlee... lebo sa mi tam nechce trepat zas z TN... a ja na opku az v letee uf zevraj mam posledny termín 14 júla že potom majú už dovolenku a ja v lete budem umierat v tej podprde a cele leto take nejake budem mat :(( ze budem musiet davat pozor ach jaj ale potom by som sla az v decembri tak som zobrala ten termín v lete a sak v podstate mi to vyslo akuraat lebo ja mam este zaciatkom juna maturi tak skor by som nemohla ist este keby sa nieco uvolni v juni tak by to bolo super .. a ty už si po opke ci ?? aku mas podprdu teraz jak už si po ? ..

repka

ZuZulla
viem aka asi jazva, jedna kamaratka mala ... ale ako to on odovodnil, ze jazva je nejaky problem ?
tak potom - ja by som mu verila, ked si chcela akurat, ze ich akurat budes mat - ale skus sa ho spytat na 350 :) - presne pre lepsi pocit:)
a kedy ides na op?

ZuZulla

repka ja som mu povedala že chcem take akurát ... a ešte mi povedal že aj koli jazve co mam (po operacii srdca je to stara jazva ale je tam ) že by nedával vacsie tak to chcem vyhaluzit na tych 350 vies lebo ked to doma ako nejako skusam tak to neni pekne ked sa ta jazva tak pokrči keby boli dajme tomu nejak viac pri sebe .. vies tak aj preto ... al zas 300 je velmi velmi malo na moju postavu ... tak aspon 350 pre lepsi pocit chcem ...