Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Korki, ty si aka sikovnica, ved napis viac :)))

Lubs, no ahoj, jj, sak sa tesim,snad nebudu komplikacie ziadne. ja tu objednavam -odkaz odstránený- jedny,lebo co mam z min.roka tak som spokojna a konecne super sedia:)ja este pockam co mi povie dr. o dva tyzdne na prska.Lubs, poslala som live dalsie fotky,bo vcera som pozrela na seba a uz zprirodzenievaju a tieto polytechy pekne maknu.Tak som pofotila,ye ako to vyzera na foto, no celkom ok:)

Ja som sla do nemocnice namalovana,makeup,spirala,linka,lesk,potom som sa tam rozrevala a uz som namalovana nebola.:)
Drzim palce dalsim postupujucim:)

poharvody

ja chodim zhrbena aj teraz...snazim sa vystriet, ale s tymi cicikmi mam pocit akoby som ich neprirodzene vystrkovala...ked idem akoby boli vzdy o krok predo mnou:D sranda je to...boze vcera ten hokej, mozno z toho ma ten pravy tak rozbolel...a korki:D nemozem z toho prispevku:D:D néééé, take tam nepreberame:D

silviklh

Zuzana,ja so msila komplet odmalovana,alebo sa mozes tam odmalovat,ale riadne..lebo aj masticku do oci ti budu davat (ale vtedy tyo to mnebudes vediet :D :D

korki,ja som musela predychavat tvoj prispevok,a potom zase,lebo som sa tak chcela smiat!!!:D :D a nemozem :D :D tak som sa kludnila,nemohla som na to ani mysliet :D

tak to je dobre,ze sa nedvihas rukami.ja tiez sa bruchom,ale sem tam zacitim aj tie prsne svaly.a ked sedi ma vstavam zo sedu,tak len stehna zapajam..
a chodis este zhrbena?neda sa ti vystriet?

ZUZANA1407

a aby isli ste komplet odlicene do nemocnici????ci aspon spiralka????boze ,bleda som z tej zimy jak maruška.....

korki

silvus, tak ok. nic z toho co si napisala, nerobim, dviham sa bruchom...

a veru, ten mlady je fesi. asi sa zauca. mozno to je buduci naslednik dr. cervena... xixi

ak bude na kontrole aj on, tak sa veru budem hanbit...

inak, baby, sranda s vami. tak ja som vcera prave sexovala s muzom. teda ak sa to tak da nazvat, xixi. takze uz 5 den po sa da. ale fakt ze ziadna snaha z mojej strany. no ale ked sa tak pekne moj muz o mna stara, tak nedaj mu. xixi...
a este mi hovori, ze nie ze to napises babam na fore... a ja ze, nie. sak to tam nerozoberame. a bum. je to tu... xixi
tak psssssssst, keby daco...

fakt ze sranda s vami. aspon sa nenudim...

silviklh

ZUZANA,myslim,ze sa nebudes bat..ja so msa bala pred opkou,ale vten den uz nie...ani ked so mtam bola,ked nas kreslil a tak.a daju ti tbl.strach naozaj nebol,ani ked ma doviezli na salu,boze tam bol otolko ludi...

baby z Novamedu,ten mlady dr neviete,co on tam vlastne robi???