Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

frida330

Baby dakujem za odpovede,ale nepoznam to kde ste boli,ale pozriem na nete :-)
Ja sa bolesti nebojim vobec,ani operacie,len som zvedava ako bude potom,kedze mam 3 rocnu dceru a ta mi da dost zabrat :-)))

korki

lastell, ved aj ja robim skoro vsetko, len spomalene. nastastie ranky nekrvacaju, ale vyzeraju teda hrozivo...
a prelievanie tiez nemam, len ked som dlho v lehu, tak rano dlhsie citim taky tlak, ale necitim to ako prelievanie...

lastella

Korki a silvik normalne ste ma vystrasili co vsetko mame dodrziavat. Ja robim uz takmer vsetko len trochu spomalene. Ten posun by som videla uz aj teraz v podprde. Stehy vam nekrvacaju? O akom prelievani tu pisete?

korki

silviklh, no veru zhrbena som. mne by sa aj dalo vystriet, ale ked sa vystriem tak mi taha tie stehy, sa bojim, aby nepraskli...

korki

lubs, diky za vsetky...

no som rada, ze aj ja som niekoho trosku rozosmiala... zatial som sa tu vzdy bavila len na vas...
no este som zabudla napisat, ze som si dala ten fernetik, ze na spanie a zo spania bolo mecheche. ale ani nie je o tom viac co pisat, lebo to bolo velmi rychle. xixi. uz si ani nepamatam...

zuzanka, odmalovana. ved nie je naco sa malovat.