Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carmennka11

dakujem korki a please nemáš nejaké info o mudr fabrym? všetky spomínate červeňa, tak či náhodou...? vdaka :-)

korki

carmenka, uz sa nestresuj. zbytocne by si bola viac zmetena a pochybujem, ze by ti livka stihla este dnes poslat pristup. hesla do nasej galerky...

yuyi, tak co som ja bola operovana este s jednou babenkou, tak ju operoval dr. pikula a ona isla hned do dvoch tyzdnov na opku. ze mohla aj skor, ale z prace sa jej nedalo uvolnit. takze aj skor by to bolo. to zavisi od dr. kolko maju prace....

carmennka11

a ešte prosím vás kde nájdem tu galerku? zajtra mam op,a vlastne som ani nemala čas snoriť po nete...teraz mám hrozný stres čo všetko sa tu dozvedám, asi jediná by som opku radšej presunula na neskôr...

carmennka11

a ešte prosím vás kde nájdem tu galerku? zajtra mam op,a vlastne som ani nemala čas snoriť po nete...teraz mám hrozný stres čo všetko sa tu dozvedám, asi jediná by som opku radšej presunula na neskôr...

Yuyi

korki: ano červeňa som tu už viack krat videla na fóre že sa spomínal
ja si tiež myslím (aj prajem a dúfam :D) že tá čakacia lehota nebude až taká
lebo som počula jeden prípad kedy jedna šla jeden týždeň na konzultačku (PJCHN) a na druhý týždeň už na operačný stôl
dúfam že aj mne sa tak pošťastí s tým dátumom :)

carmennka11

ahojte kočky,
prosím vás nemáte info o mudr. fabrym, o jeho práci čo sa prs týka? velmi velmi velmi pekne ďakujem :-)

korki

Yuyi. myslim, ze tam nebudu mat problem s takou dlhou cakackou. ved uvidis...
tu maju baby problem len s dr. cervenom a trskom. ti to maju dost plne...

korki

nelinka, no jasne ze aj u mna to bolo len s dolnou polovicou. preboha, ved by mi este tie silikony vyskocili... to bolo velmi opatrne mecheche...
no s tym babom, nestras!!! to ja uz mam s tymto vystarano... klopklopklop...