zuzka, adadka, drzime silno palce a budeme na vas mysliet, vsetko dobre dopadne a predstavujte si potom v lete ake budete spokojne!!!
korki, to si dobra, ze na piaty den :-) ja som tak po dvoch tyzdnoch privolila, ale to bolo mecheche len s dolnou polovicou tela, no ale potom ked mi meskal menzes dva tyzdne tak som dobre nadavala aj sa strachovala, ze k novym prsiam bude aj babo...
ja si objednavam plavky na hotmiamistyles.com, pridu mi skor ako z viktorky aj postovne je nizsie, maju super vyber
niekto sa pytal an ten aquapark, boli sme v budapesti, no ale tie pohlady neboli az tak prijemne, predsa len nebola som na to zvyknuta ze mi vsetci cumia na prsia:-)))
frida ja som bola operovana v Pezinku, tiez spokojnost... este k tomu strojceku na zubky, to ti dala tvoja zubarka doporucenie na taky strojcek do nejakej speci ambulancie ci si si to sama niekde vybavila? aj chodis ten strojcek pravidelne dotahovat ci prestavovat ci co sa to s nim vlastne robi?
yuyi, nepises ze kde a u koho mas tu konzultacku tak ti nevieme povedat kolko sa caka...