Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carmennka11

silvi dakujem, veru mam stresy, ešte aj z toho, že mam nadchu, tak neviem či ma nahodou aj zajtra nepošlu z operačky domov... prosím ťa ako získam prístup do galerie, a kde ju vlastne najdem? dakujem za info a tiež sa drž! :-)

korki

jj, carmenka, drzkaj sa a uz na nic zle nemysli. bude to ok. a uz pozajtra nam napises, ze si sa pridala k prsaticam s. r. o.

silviklh, no vitaj, a ja ta tu mozem hladat... ty si spinkas...
no inak si zapla moju fantaziu, ze ste to vyriesili inak. predstavujem si vselico mozne. radsej upresni... xixi

no jazvy mam aj ja otras. a to som si videla len kustik tiez. a sa mi teda vobec nepacia, tak som zvedava, ako sa zahoja a ako sa budu postupne stracat...

no veru, ja necitim ziadne prelievanie teda. fakt len tlak, ked sa po dlhsom case postavim...

milkshake

silvi
ja som 19 dni po opke,este mam stale bolesti,jedno prsko boli viac,bradavky mam velmi citlive...ale pevne dufam,ze to bude kazdym dnom lepsie.tvar a velkost sa mi velmi pacia,som nadmieru spokojna=))mala som ich vytahane a prazdne...

carmennka11

korki ukludnila si ma :-* tak ked sa znova ozvem, už snad budem riešit iné veci...nech už to mám úspešne za sebou, uff...

silviklh

lastella,mne nekrvácajú stehy.tebe hej,ked sa pýtas?
ale su riadne nechutne..nevidim si ich riadne,ale ten kusok stacil.
a to vlnenie,vy to vari nemate?take prlievanie,je to strasne nechutne..to ked napnem sval,vacsinou mi to robi na pravom dole.
mate ich opuchnute?ja anie neviem,su rovnako velke,ta kasi nie,alebo su opuchnute rovnkao :D cakala som,ze to prave budem mat opuchnute,to mi robi taku sarapatu a aj dost ma boli,ked dlhsie lezim(teraz som spala dve hodiny) a ledva som sa hybala.

korki

carmenka, ako sa pamatam, tak dr. fabry mal v galerke pekne prska... nech napisu aj ostatne svoj nazor. ale fakt uz nic neries...

milkshake

ahojte!
nelina 27
pozrela som si tu stranku,maju tam uzasne veci...ako dlho sa caka,kym ti dojde ta objednavka,a kolko stoji postovne?

si4si

Yuyi

dr. Zamboj operuje v Nitre na tej novej klinike Avelane.

A dr. Madar nie je plasticky chirurg a o dr. Mochnovicovi som uz vobec nepocula. Na jednodnovej v NR operuje dr. Marsal a ja k nemu v piatok idem na opku