Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

baby
neponukaju aj ciernu po OP podprdu?ja by som radsej taku chcela.Ta co mala Tedy dcera je dobra, tu by som hadam aj nosila na sportovanie...

si4si

ahoj silvikh

no pre mna je to nezvyk mam ju len od vcera a svrbi ma vsetko pod nou ale urcite ju budem potom nosit aj ja :))) ale uz s tym pocitom ze si ju budem moct dat dole

silviklh

korkiii,co ti vadi ta podprda,mne ked daju utorok von stichy,ja ju budem s radostou este nosit :Dja len potrebujem nos odlepit :D kukate hokej? podla mna....hadam aj vyhrame :D

si4si

korki
cista zavist ze ty uz ides na stehy uz aby som isla aj ja :)))) este som si ich nevidela tak som zvedava :)))

bianca003

asi je dobre obdobie na operacie :)))

Tedy

lauri,korki,leus,
no dakujem...odkazem jej,ale ona to nema az take,ked si da podprdu a na to oblecko take normalne ,tak ich ma akoze vacsie samozrejme,ale nie miake Bomby,tie fotky to velmi skresluju:DDD
tak na nej plazi ich ma celkom normalne,nie?
a este nie je zvyknuta tak sa tak decentnejsie akoze oblieka:)))