Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

gossip_girl
neotalaj,ak deti nejdes mat najblizsich 5 rokov.
Tedyna dcerka ma 19 rokov.
nazivo so mviela Lastellu,kt.mala silikony a kojila s nimi dlho a vyzerali uzasne!!! takze nie je pravidlo,ze silikony plus kojenie=hroza

si4si

silvikh

neviem preco niektory davaju a iny nie je to zvlastne lebo ani nas dokturek nedava dreny a ako som uz pisala ja som bola bez bolesti akurat dnes rano mi dali na cestu pre istotu flector a doma som si uz nic nedavala

gossip_girl

Tedy,

dcera ich ma uplne akurat k postave, niekde sa mi zdaju az velke na mna, ale tam v plavkach na poslednej uplne dokonale :) A kolko rokov ma dcera? Ja mam 25 a stale som neni rozhodnuta ci ano alebo nie, niekedy mi to dost vadi, ale zas v podprsenke sa da :) a hlavne neviem ani ako s detmi, ze kedy budem mat, clovek nikdy nevie a ked si uz dam, tak potom ich tak skoro asi nechcem, lebo tie prsia aj silikonove, ze sa tiez dost zmenia a vacsinou kazda ide na reoperaciu. No som zmatena:)

Luxury,

si hovorila, ze ich mas v podprde silikonove? Podla mna su super a to ja mam vycibreny zrak :) prave su uplne pekne, chcela by som take, ja nechcem velke vobec.

si4si

korki
ved na to sa tesim ze aj ked ju potom budem nosit ale s tym pocitom ze ju budem moct dat dole :))) ja sa z toho svrbenia asi zblaznim :))))

silviklh

si4si ani ja so mnemala dreny a tiez ich nemam opuchnute,rovnako ako vsetky baby od dr.Červeňa.bohvie,ako to aj ten vas spravil.lebo niektorym davaju dreny.a niektorym,co maju dreny,su aj tak opuchnute...? zvlastnô

Laurina22

Leus,ja som aka slepa,ja ze prsia.Sorry:-)

No kolena bolia aj mna uz par dni,aj klby...tiez neviem preco,snad len zmena pocasia...