Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

silvikh

ja som to nechala na dokturkovi ved oni to za tie roky maju v oku. Inak ja som aj chcela okruhle tak som spokojna ze aj dokturek bol toho nazoru ze mne pojdu lepsie okruhle :))) ozaj a ani ja ani timuska sme nemali dreny a necitim ze by som ich mala opuchnute

silviklh

si4si,ono nie je pravda,ze anatomicke su najprirodzenejsie :-) gulate su tiez prirodzene.a nie je to o vkuse.Luxury napriklad chcela prirodzene,tak si dala anatomy a teraz sa jej napcia v podpire,ze vidno,ze su to silikony....ale podla mna su SUPER,LUXURY!!!!

korki

silviklh, si4si. no mne tiez ta podprda uz nejako prestala vadit, to svrbenie... uz som si zvykla. ale aj tak sa tesim, na ten pondeolk, aspon sa uz budem moct osprchovat cela, a oprat podprdu, samozrejm,e ze hned ked sa vyschne, tak si ju dam... ale je to teraz ine, ked od operacie, som ju este nemohla dat dole,,..

Laurina22

Leus ma to s tym spolocne dost vela.Preto sa pytam,lebo mna napriklad velmi bolia prsia aj pred aj po menzese.Prsia su velmi citlive na hormonalne zmeny v tele.

si4si

silvikh

no zdaju sa mi fajnove aj ked si ich vidim len z vrchu ale myslim ze budu krasne a tiez mam okruhle implose a vobec to nevyzera neprirodzene teda aspon z vrchu ro co si vidim :))))

Laurina22

Leus ma to s tym spolocne dost vela.Preto sa pytam,lebo mna napriklad velmi bolia prsia aj pred aj po menzese.Prsia su velmi citlive na hormonalne zmeny v tele.

silviklh

si4si mne tu korki pisala jak ju vsecko svrbi a mna vtedy este nie,ale posledne tri dni strasne a jasne,ze len pod podpirov :D tak ta asi zacnu,ani mna neboleli,ale vkuse tym kvkínanim a aj ked si napr z gaucu,za normalnych okolnosti si pomozes aj rukami ani to nevnimas,ale teraz cela zataz na kolena...ma pichaju :(

a co ake sa ti zdaju cez podpiru?