Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

arri,
teraz som si pozerala tie tvoje fotky,ale ja mam pocit,ze ty si ten pravy prsnik mala trosicku nizsie uz pred op.,to mal potom doktor riesit roznymi velkostami imlantatov,ale zase mozes byt uplne spokojna,mas ich krasne!:)

Tedy

ja neviem,dokonca sme mohli ist aj na lasnejsiu,ale z tejto sme mali velmi dobre referencie,tak sme isli na tuto kliniku,dokonca tam boli vyfotene zname osobnosti,co si tam davali robit rozne plasticke operacie,tak som bola fakt milo prekvapena,tou cenou a o pristupe personalu ani nehovorim:)

Veronika 86

Tedy
ja viem co si myslela, ale fakt je to neskutocna cena, ktoru pytaju tu, tak preto som sa takto rozhodla :) Snad bude vsetko OK! No v Londyne by som povedala, ze to bude tiez drahe, ale ako vidim tak nie :) Neviem cim to je :) zeby dopyt? :)

Tedy

veronika86,
to je fakt nenormalna cena,my sme tu dali na sukromnej klinike v Londyne 3800£,ale aspon sme uz mali v to vsetky predoperacne a pobyt na klinike,proste uz to bola finalna cena za vsetko,
a ked som si zratala kolko by sme dali za letenky,kontroly...niekolko krat po op.,pripadne niake komplikacie,tak sme to zvolili radsej tu a fakt nelutujem,lebo keby daco za hodinku sme na klinike,tak ja len preto:)

Veronika 86

Tedy
nerobim si to tu, pretoze tu to stoji cez 8000eur :) tak to je dost velky rozdiel a aj tak planujem na Slovensku ostat 2-3 tyzdne, ja mam len problem s cestovanim po Slovensku :)

Arri
ja nevidim vobec velky rozdiel, mne sa zdaju v rovnakej vyske tak ako si mala aj zaklad :)

anna1972

Ahojte, vidim, že ste tu už riadne rozbehnute, určite by ste mi vedeli poradit dobrého plastického chirurga v Kosiciach, ktorý robí krásne prsia a vie aj poradit velkost implantátov.
Dakujem vopred