Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Baby ja mám tiež veľkosť XS-S a všetky tričká sú mi dobré:-))Akurát tie korzetové nie,inak všetky oblečiem.

Luxury

silviklh, ale on ich este nevidel poriadne, este nechcem ukazovat, len foto :) tricka XS, maximalne S. Zmestim zatial vsetky, su sice ponatahovane, podprda vytrca...mohli by byt vacsie, ale vynosim este. uz len tyzden a idem na kontrolu a snad uz mozem nosit ine podprdy.uz ma to nebavi.chcem uz byt pekna.inak prsia su makke, da s nimi hybat, ale asi este budu makknut, ten silikon je dost prijemny na omak.

silviklh

Luxury,vsak chlapi a prsia....:-D
ty tiez nosis XS? ja tiez,ale nezda sa mi,ze sa do toho pichnem :) vela triciek urcite neobleciem..nevadí..:)

Luxury

gossip, este som chcela, ze mne okrem podprd nie je nic male, teraz potrebujem cekovy kosik, bo aj acka a becka, co mam doma su mi male, ale veci mam 34 a SX a vsetko mi je dobre, aj vetrovky, saka, bundicky, akurat to lepsie sedi, bo hore je to pekne vyplnene.S hornymi gombiky mam problem, neviem zapnut, ale to sa presije:) tak sa nemusis bat:)

Luxury

caute baby, silviklh, diky diky, uz som s tym troska zmierena:) boze,moj mily je z nich uplne napichany, to je strasne co to robi s chlapmi, normalne sa na mna vrha a to mam furt tu skaredu podprdu,videl ten vystrich, tak uplne hotovy.
gossip, ak nenastanu komlikacie, co dufam ze nie, tak budes urcite spokojna, ja uz rozmyslam, ze by sa mi k tym prsia nove auto hodilo :DDDD

timuska

jáááááááj dievčence moje ako ste preili tú retro podprdu prvý týždeň?? Ide ma poraziť z nej neviem presne kolkaty budem mať výsledné číslo ale myslím že minimálne 3 - 4 a to mi narvali do 75 A ide ma rozdrappiť tlačí ma to všade ani z hlboka nadýchnuť sa nemôžem :( Chrbát už tiež cítim celkom fajne :( Ale ako rezy necítim ani jeden a to ich mám hodne, neštípe ma nič ani nepichá len to stiahnutie je na chuja.
Vladka 19
´po modelácii je to v pohode nie je to strašné až na to čo som písala to stiahnutie je brutálne ako celá retro podprda :)
Nakoniec mi dal 300ml stredný profil mentory a vyzerá to že budem mať štvoročky :)