Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laurina22

Arri pozrela som foto,no,mierne,ale to je asi tym,ze nestojis rovno a mas ruky v takej cudnej polohe.

Ale inak velmi pekne prsia mas,to je aka velkost?

gossip_girl

No ja som taka len premyslam a neviem co mam urobit, ci to nebudem lutovat, ale ako vas tu vsetky vidim asi nie :) Ja ich chcem mat co naprirodzenejsie, kludne aj take ako mam teraz v podprde, no aby sa nepovedalo, tak o trosku vacsie, ale hlavne by som nechcela ani menit oblecenie, ja mam velkost S a neviem si predstavit ked by sa mi do mojich veci nezmestili :( ale jasne ze do tej jednotkovej vypchatej podprdy by som ich netlacila :)

Tedy

veronika86,
preco si to nedas tam,my sme tiez mimo sk a neviem si predstavit tie behacky hore dole pred op. a po op, a tie kontroly,pripadne niake komplikacie:)

Veronika 86

Jaj ten hokej ako sme dopadli..Ja zijem vo Finsku a mam dvojnasobne nervy :D
Inak baby, boli ste schopne cestovat niekde po cca 5dnoch? Ja mam uz take stresy, ani nie z operacie, ale zo samotnych vybavovaciek okolo toho...

Tedy

silviklh,
presne tak,cim skor tym lepsie,aj ja mam dalsiu kamosku odkojila 2 deti a ma nadalej krasne prsia,ziadna zmena:)
gossip_girl,
dakujem,fakt tie fotky to skresluju,ma ich akurat,ja to vidim kazdy den ked je normalne olecena,zalezi aku si da podprdu,ved na tej plazi to vidno,ked ma len hladke plavky,ale to su len 3 tyzne od opky tie fotky,tak to este aj tak stale pracuje:)
nevahaj a chod do toho:)

gossip_girl

silviklh,

tak potom to si ona dala uplne dobre, ja som vtedy rozmyslala o niecom inom, vsak prsia boli v podprde dobre a stvalo ma to len v lete, nebavilo ma to uz moc vytlacat, cely krk som vzdy mala zarezany :) Ja prave neviem kedy deti, ja mam tak rada deti, ze aj hned, ale mam skolu, ziadna robota, peniaze a no proste neda sa :)

A teraz to uz do leta asi nestihnem, este som nebola ani na konzultacii :(

co tvoj nosik? uz si ho videla?