Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

vierka aj mna nenormalne bolel pravy naboku,aj palil atd,ale potom to preslo nastastie po piatich dnoch.teraz ma tam len picha.
barbora10 mne ide rajce

vierka86

silviklh
no ved ja stale cakam na tie bolesti, ako dnes sa mi normalne pustili slzy ked som vstavala, ten pravy prsnik na boku ma fakt boli ale ked som vklude ani to necitim. Dala som si od bolesti rano inalgin , teraz novalgin ale zda sa mi ze mi je rovnako ;)

Zuleko

Silviklh
Neboj sa,to je normálne,ja som si tiež dosť dlho to okolie jazva plus spodná časť pŕs necítila ale teraz sa to zlepšuje..nieje to úplne ono ,ale je to lepšie..doktor vravel že to je normaálne že do pár mesiacov sa to dá dokopy.

silviklh

baby ja som si dneska chytala to miesto pri rane a dost velku plochu okolo a ja to necitim!! necitim,ze sa dotykam sama seba tam!!co to jeee? mali ste to aj vy?

vierka86

ahojte babmbulky moje, tak uz som doma prave som sa zobudila a brat mi podal notas do postele. vsetko je fajn , zatial ma chbat neboli, ani ziadny 100kilov slon mi nesedi na hrudniku, lavu stranu msm v celku ok a prava ma nenormalne boli pri kazdom pohybe ale tak dufam ze sa to zlepsi