Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

zienky, este sa vas chcem spytat, ze ci vam pri mojich fotkach ukazuje infosky. lebo mne ich neukazuje, ale ostatne ked pozeram, tak tam su... ???

korki

ahhojte babule...
silviklh, mas maila... super prska...

maria, tedy a ostatne, diky ohladom toho zmaknutia. fakt su dost tvrde, tak ma to vylakalo, ze ak sa to nezmeni, tak to bude... ale ste ma ukludnili...

a diky aj za komplimenty. no mne sa veru nezdaju male, ani akurat. podla mna su to bomby. akoze aj dr. hovoril, ze su male vzhladom k mojej postave. ale pozrite si prvu foto a ja si fakt uz vacsie ani neviem predstavit. mozno ked budem menit o 15/20 rokov, tak dam 600. ale uvidime... a dr. hovoril, ze normalne by mi dal aj viac,ale ze na prvy krat je 450 maximum. a fakt to je, lebo tu kozu aj sval mam tak obtiahnutu okolo toho implosa, ze ako na skripci a potom su preto aj take tvrde a neforemne. u mna skusanie nejakych podprd vobec nehrozi. ja si asi prikupim este jednu pooperacnu, xixi

Nelina27

korki, tak prska uz mas super ale na tebe ani nevyzeraju ze 400, skor by som povedala ze mensie:-) a jasne ze to chce cas, kym sa ti usadia a zmaknu, este to mas skoro po opke :-)... mne lavy prsnik zvrchu odpuchal doslova 2 mesiace a potom zacali postupne maknut a podobat sa viac na seba, aj ked ta asymetria bradaviek co bola pred opkou, ta tam je stale ale aj tak ich mam o tisic percent lepsie ako predtym a fakt sa menia k lepsiemu kazdy tyzden. Inak co som si skusala, mne zatial push upka nesadla ziadna doteraz, prska mi este nejdu uplne lahko k sebe, ale ja sa prave tesim ze konecne nosim tie tenucke a nevystuzene podrpsenky a mam plny dekolt aj tak:-)
merynka, tvoje prska su krasne a vyzeraju obrovske, ale len v dobrom to myslim
a este odbocim od temy, chcem vam zreferovat s tymi bieliacimi pasikmi, pouzivala som ich 20 dni- po pol hodinke, efekt bol uz po prvych dnoch viditelny a celkovo ja som spokojna, nie je to sice taka beloba zeby oslepila, ale rozdiel tam je, zuby som citlive vobec nemala z toho, takze ja mozem doporucit... inak pijem dve kavy denne, aj pocas dni bielenia som pila a efekt trva, takze tak:-)

maria1113

mimuska 85, ja si na večer dávam najradšej acidko, nechcem moc jesť na večer. Tak držím palce v piatok, nech to dobre dopadne.

mimuska 85

silviklh aj ja som si myslela že mas nejakých 16 :-) ja som z BB...ja som si už nestihla dať fotku pred opkou :-( a neboj pomalicky ti to pojde a ani sa nenazdas a budes vsetko robit v poho ako pred opkou:-) ja som už aj zabudla,že som na opke bola