Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

maria, veru, pribudlo. ved som bola uplne plocha. a zrazu 450ml... a to somveru aj ja zvedava na tie kosiky. dr. hovoril ze tie plne trojky to su. lebo pooberacnu mam C a je teda presne...

korki

maria, tak pred opkou to bolo 80cm a teraz je to 96cm. inak takto presne ma odmeral aj dr. cerven na konzultacke a presne napisal vysledne cm ze 96. tak mu to vyslo. xixi... ja viem, ze sa to este moze zmensit, ale mne to staci. aspon nebudem musiet nikomu vysvetlovat, ze mam zazracne tabletky.. xixi

korki

nelina. tak ja si nebudem silou mocou kupovat neviem ake podprdy. teraz hlavne sportove bavlnene kupim... a potom ked uz budu take ako maju, tak potom sa to zacneeeee... hura

korki

maria, dik...tak fajn, napisem livke.

pred opkou mam zmerane, ale teraz som este nemerala. musim najst nieco, scim sa odmeram a potom dam vediet...

Nelina27

korki, mne tiez neukazuje popis k fotkam, a ved za nejake 2 tyzdne uz pobezis kupovat prvu nevystuzenu podprsenku na den, to bude radosti :-)
a mas teda az 450 ml? ci 400?