Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silviklh, bolia bolia. trosku stipkaju a su take podrazdene... snazim sa ich co najviac vetra, ale len doma... vonku sa parim v tricku a to potom citim...

silviklh

korki to je pravda,ja som sa preto snazila take fotky davat aj,co mam postavu trosku.idem ti to poslat uz.inak teba nebolia jazvy?mna strasne :((a mam ich cervene :(

korki

timuska, ak to mas az takt take neznesitelne,tak skus si to povolit...

inak baby, dakujem za komplimenty. este som chcela aj povedat to, ze je ine, ked sa fotia iba prsia. mam aj take fotky, tam sa zdaju uplne obrovske. ale to potom nie je vidno, ze ako to vyzera komplexne s postavou. na tych fotkach, kde su len prsia, tak potom sa zdaju velke... najviac somsi to vsimla pri barborke10, kde ma fotky iba prsia, tam sa mi zdaju obrovske a to kazdy, ze neveril, ze ma len 300ml, ale ked ma fotocky, kde je aspon odpolpasa, tak tam uz nevyzeraju take obrovske... vsimnite si...

timuska

baby prosím vás myskíte že by vadilo keby si trošku uvolním ramienka na podpirke?? len o kúsoček pretože pod pazuchou ma to neskutočne reže aj keď si to vysteliem vatou aj tak sa to zošúla a škre ma to :(

dreams

Tedy
Ahojky:) Prosim Ta,napis mi na e-mail:baxicka@gmail.com Potrebovala by som poradit.Viac Ti vysvetlim v e-mail.DIK!!!

merynka

Nelina27 korki dakujem ,ale nie su take velke su akurat mohla som si dat aj viac ,ale nebanujem som spokojna .baby aj vy ich mate krasne :-)))

Veronika 86

Milkshake :) diki za info, som rada, ze sa teda stehy daju vybrat aj neskor po dohode s Dr.
Korki pekne su :)

Tedy

korki,
tak to mas riadne bombise,na fotkach to ani tak nevidno,no ale ked obvod 96cm,tak to je fakt dost:)))
gratulujem!
moja dcera ma D a obvod 90cm,tak ty budes mat aj EE;)))