Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lila75

Ahoj Monni 1985, som objednana na konzultaciu k dr.Cervenovi na modelaciu (taktiez ako ty uvazujem o silikonoch neskor). Velmi sa vsak bojim jaziev, ktore s touto opkou suvisia. Ako sa Ti vyjadril doktor? Neviem ako ty, ja by som v buducnosti chcela mat dieta, neodradzal ta od tohto typu operacie pred materstvom? Negativom je, ze sa dlho caka, ale ako tu citam, je nadej, ze ma zavolaju skor.
Budem velmi povdacna Tvojej odpovedi, resp. ktorejkolvek babe, ktora mi poskytne nejake info k modelacii. Dakujem!! Lila

leus

nie, nemam fixny termin a sestricka mi vravela, ze staci koncom augusta zavolat na termin konzultacie na september a tam mi daju aj datum opky

Zuleko

tessy
Samozrejme chápem,tak sa budem snažiť čo najskvôr fotky pridať :-)

Bianca
Niesom zatiaľ,ale už fakt tam musím pridať aj na svoje foto:-)