Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

Ahojte baby,
bola som na konzultácii a doktor mi určil okrúhle, stredný profil - Nagor, 300 alebo 320 ml. Meriam 170 cm, vážim 54 kg.
Predtým som však bola rozhodnutá pre anatomické implantáty. Poradte mi ak máte nejakú skúsenosť,okrúhle , alebo anatomické, ktoré sú lepšie podľa vás???
Ďakujem

Elissa

Ahojte,

pomaly sa mi blizi termin konzultacie:-)Predstavu samozrejme mam, nebolo by vsak naskodu si vypocut aj vas nazor na velkost implosov (viem, ze je to individualne a kazdemu sa paci nieco ine, ale aj tak by ma to zaujimalo). Mam 173 cm, 62 kg (foto pred mam v galerke). Uvazujem nad anatomickymi imp. v rozsahu od 320 - 350 ml.

monni1985

ahoj lila, :)
u mna je to vybavene, ja uz mam po dvoch detoch a dalsie neplanujem. Jazvy mam prelepene aj isty cas prelepovat budem, ja myslim, ze sa to zahoji a co som trochu zahliadla nevyzeralo to az tak hrozne ako by som mozno cakala. Toho by som sa nebala, podla fotos sa mnohym krasne zahojili. :) neskor sa Ti budem vediet lepsie vyjadrit, asi ked mi vyberu stichy a budem sa sama o to starat.

leus

adadka
mala si asymetriu a teraz mas rovnake?Bóze, ty si tu naburala teoriu, ze vysledny efekt po OP zalezi na tom, ake boli prsia pred operaciou !Nech si to precitaju baby co maju ten nazor, xixi :)))

adadka

leus,

v jednom prsku mám vysoký a v druhom nízky. Ja som mala dosť asimetriu, podprsnú ryhu jednu vyššie, bradavku jednu nižšie..... A teraz ich mám rovnaké. Doktor bol s prácou veľmi spokojný. Operoval ma Dr. Paliatka z Ružinova.

bianca003

Zuleko
aj ja si idem davať to čo ty a už zajtra!!! :)) ak by si bola ochotná poslala by si aj mne foto na bianca003@azet.sk vopred dakujem