Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

baby
ja mam este jednu divnu otazku. V tych papieroch mi pise, ze odlakovane nechty. To preco? Ja nechceem :) (nemam gelove/lepene tie tiez nemôzu byt)ale ved nalakovane ich snad môzem mat hihi

lila75

monni 1985

monni, dakujem pekne za odpoved. raz som na plazi zahliadla babu, ktora mala velmi nepekne zahojene jazvy po modelacii, preto mam z toho taky strach. viacmenej som rozhodnuta pre dr. cervena, koli pozitivnym reakciam, ale zajtra idem este na konzultaciu do ba dr. trskovi (u neho by som necakala 3/4 roka na opku), o nom som vela referencii nenasla :o(. budem monni velmi rada, ak tu pridas prispevok, ako sa hojis, pripadne budem este radsej, ked mi napises na mail: miriamch@azet.sk Dakujem moc a drzim palce k uspesnemu a rychlemu hojeniu !

lila75

monni 1985

monni, dakujem pekne za odpoved. raz som na plazi zahliadla babu, ktora mala velmi nepekne zahojene jazvy po modelacii, preto mam z toho taky strach. viacmenej som rozhodnuta pre dr. cervena, koli pozitivnym reakciam, ale zajtra idem este na konzultaciu do ba dr. trskovi (u neho by som necakala 3/4 roka na opku), o nom som vela referencii nenasla :o(. budem monni velmi rada, ak tu pridas prispevok, ako sa hojis, pripadne budem este radsej, ked mi napises na mail: miriamch@azet.sk Dakujem moc a drzim palce k uspesnemu a rychlemu hojeniu !

Veronika 86

Bianca 003, ja som si zobrala len papuce a hygienicke potreby, v podstate mi stacila len zubna kefka a pasta, pyzamo si neber a hlavne si zober nieco na zapinanie po tom ako ta poslu domov, nieco pohodlne, ked ti to budu robit spod pazuchy.. :) veeeelmi drzim palce!!!Neboj, vsetko bude OK :)

bianca003

Zuleko
dakujem ti sú krásne aj ja chcem takéé :-)))
Baby tak ja zajtra idem na to bože môj ja si to ani ešte asi neuvedomujem čo ste si brali zo sebou do Novamedu?

repka

elissa

to mas pravdu, ze je to individualne a hlavne co ti povie doktor uvidis :)

ja mam 174 cm a tiez 62 kg a navrhnute mam okruhle, vp a 450 :) ....
a uz som ich dnes mohla mat..... :(((

engie100

Ahojte baby,
Bola som na konzultácii a lekár mi navrhol 300 alebo 320 ml, nagor - okrúhle , stredný profil. Ja som však pred konzultáciou bola za anatomické , tak ma to prevapilo.

Neviete mi poradiť ktoré su podľa vás lepšie?Okrúhle, alebo anatomické?
Meriam 170 a vážim 54 kg.
ďakujem

engie100

Ahojte baby,
bola som na konzultácii a doktor mi určil okrúhle, stredný profil - Nagor, 300 alebo 320 ml. Meriam 170 cm, vážim 54 kg.
Predtým som však bola rozhodnutá pre anatomické implantáty. Poradte mi ak máte nejakú skúsenosť,okrúhle , alebo anatomické, ktoré sú lepšie podľa vás???
Ďakujem