Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

korki a diamond6

áno, presne tak. Moje dve kamošky tiež boli na opke a mali menštruáciu. A vôbec nič sa im nestalo, všetko bolo v poriadku, aj ja som nad tým rozmýšľala ale oni my povedali, že to nevadí, že to nebude brániť operácií. Takže pohodička, s tým si ani ja nerobím starosti :)

korki

diamond, s tym si nelam hlavu. ja som bola na konzultacke vo february a tiez som si nevedela presne vyratat, ako budem mat v den stanoveneho terminu 26. 6. kramy. a baby tu spominali, ze ajked je sice lepsie nemat v case opky kramy, aj tak ta neposlu domov a co som bola na izbe s jednou, tak ta akurat v ten den dostala a vsetko v pohode. aj hned po opke co bola na wc si vymenila vlozku uplne v pohode. takze fakt si s tym nerob starosti moja...

diamond26

Baby prosim poradite niektora ?ako je to s menstruaciou a operaciou ?v pondelok idem na konzultaciu a ked si uz budem chciet dohodnut termin operacie ako ?ked neviem presne ktory den ms dostanem...mavam tak 28-33..sem tam aj neskor pride lebo sa mi to po porode asi este neupravilo az tak ..:-/...alebo si mam dat potom predpisat tabletky na oddialenie ??

Nelina27

carina, to s tymi odlakovanymi nechtami nie je divne, vyzaduju to kvoli narkoze, keby sa daco dialo, kontroluje sa ci ti nemodraju nechty, teda lozka pod nimi...

snickerska, odpoved mas vyssie, treba dat gelove nechty dole, aj ked je gel priesvitny, myslim ze v BB vyzaduju vsetky dole, niekto tu nedavno pisal ze sa dohodol s anasteziologom len na jednom nechte dole, ale tusim to bola nejaka baba v Kosiciach na opke ak sa nemylim...

Elissa

repka, a komu ides na OPku? Nepamatam si teraz, ci si pisala dovod, preco mas odlozenu operaciu /a to vas citam pravidelne/:-))

Baby, drzim vam palce, co mate pred!

snickerska

ahojte baby mam jednu otazočku na vas.dali ste si pred operaciou dole gelove nehty?lebo ja mam nehty a dole si ich nechcem dat!len či nebudu kvoly tomu robit problemy,?idem do B.B.k červenovi 12,7.

rita149

ahojte baby, je tu niektora z vas čo sa este len chysta na operaciu respektive na konzultaciu, ja by som chcela ist do BB. citam tu same chváli.Bolesti sa ani tak nebojim ako tej narkozy. Prsia mam ani neviem ake cislo, asi -1 :-))). to jedina ma povzbudzuje v mojom strachu. poslala som foto na ten email čo písala jedna baba e.uhrinova@gmail.com , rada by som pozrela do galerii či je niekto na tom podobne ako ja :-(. a čo sa s tym da robit.