Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pipajs

Baby mám 5týždnov po op. a od včera večera ma začali bolieť akoby jazvy ale viac zvnútra.ked vstanem z gauča alebo spravím pruté pohyby tak ma to zabolí. Neviem či to môže byť z počasia , alebo sa niečo deje zvnútra. Mali ste niektorá taky problém tak po takej dobe po op.

snickerska

RITA 149
AHOJ na konzultacii som bola vo februari a na operaciu idem 12,7.tak že už len odratavam posledné dní.ale tešim sa.

diamond26

meduska ja idem na konzultaciu k dr gubovi...tak uvidim ako namna zaposobi ..ale zatial som onom citala len to dobre..tak ked bude fajn chcela by som si dohodnut termin na koniec augusta alebo september ak bude mat volne nieco vtedy..

pipajs

carina
Ja ked som bola u anesteziologičky asi 2 dni pred operácioi bola som na dorabke gelovych nechtov. Nevedela som o tom že ich musám mať odlakované. Ja som mala červená gel po celych nechtoch . Ked ma zbadala doktorka že odlakovať , ale ja som mala gel . Tak som sa s nou dohodla tak že som si dala dole gel na lavom malíčku , že to jej bude stačiť. Bola som v Snoppe. Strašne zlatá je tam anesteziologička

diamond26

Dakujem baby :-D pokusim sa si to aspon priblizne vypocitat a uvidim ci bude mat prave v tych dnoch volny termin...:)

korki

diamond a davidoff, samozrejme, ze idealny stav je opka bez kramov, ale urcite by som nerusila termin alebo nepresuvala kvoli tomu. len sa modlit aby tie kramy vysli aspon tyzden pred opkou!!! prajem vela stastiaaaaa