Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

leus,

rez mám v prsnej ryhe, povedal mi, že po vyblednutí to nebude ani vidno. Platila som 2.480,-. Nebola som operovaná v Ružinove, ale v súkromnom zariadení v Malackách Esthemed. Prístup celého personálu bol super.

madejka

engie100 a ostatné baby.
Citala som na blogu www.somjedinecomam.sk, ze v interklinike v bratislave na konzultaciach davaju babam specialne podprsenky s takymu skusobnymi implantatmi aby si vedeli vybrat co im pri op daju. na tom blogu su aj fotky, tak skuste tam, vraj to inde nemaju, ani u dr.cervena?

adadka

suzie3,

ďakujem :-).
Ešte chcem povedať, že fotky "pred" boli robené ešte pred vysadením antikoncepcie. Po visadení to bola hrúza - úplné nič.

suzie3

adadka je zivy priklad toho, ze aj z asymetrickeho zakladu sa DAJU spravit krasne rovnake prsia! fakt pekna praca.