Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

No ved cinknem tam potom a uvidim...ale pri tych mojich nulkach :DD...Ale sa uz neviem dockat...nech uz je aspon 15 augusta :DD dufam ze budu vsetky vysetrenia v poriadku...

bianca003

diamond26
asi to bude lepšie zavolat si tam a spýtat sa ,ja som nepotrebovala ale pre svoj pocit som išla na sono každý rok chodím pravidelne...

diamond26

ale co som citala na nete nie vsade pozaduju to sono ...tak neviem ..popripade mu potom zavolam a spytam sa ho nato ..:)

diamond26

Baby este som sa chcela spytat na tie predoperacne..dostala som taky papier kde je vypisane ake vysetrenia pozaduju...Su tam popisane vselijake skratky ktorym sa nerozumiem,ekg tam je.. ale sono prsnikov tam nevidim..Keby to pomne chceli bolo by to tam napisane nie ?

diamond26

Ahojte babeny..dneska som bola na konzultacke a uz mam aj ja termin opky na 5 septembra :) chcela mi dat uz 15 augusta ale idem na dovcu a vraj sa musi po nej cakat aspon 2 tyzdne..kvoli opalovaniu ...teraz uz len dufam ze budu vsetky predoperacne v poriadku a zaradim sa coskoro aj ja medzi vas ceckane :-DD

bianca003

korki
waw, no tak to riadne dlho :) ináč to spanie na chrbte tak to je niečo strašné ale inak sa cítim dobre už na 2 den som si umyla vlasy :)