Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadka111

Ahojte ja som tu nova a tiez som sa rozhodla pre silikony uz som aj objednana u Cervena.Vie mi niekto poradit kde najdem fotogaleriu od neho chcela by som si pozriet prsia pred a po operacii.Dakujem

bianca003

lili40 Ďakujem
zatial sa všetko hojí v pohode ... nemáš sa čoho báť dá sa to všetko zvládnuť ako boliet bolelo mna hlavne rebrá,hrudná kost a chrbát prsia vobec neboleli .... Stačí ti zobrat iba papuče ,toaletné potreby a niečo pohodlné v čom pojdeš domov :) držím palce ...ja by som do toho išla kedykolvek aj znova :)))

lili40

Diamond, ja som si robila teraz predoperačné vyšetrenie, a tiež tam nebolo napísané sono, ani anesteziologické vyš. Tak som radšej volala do Novamedu a tam mi sestrička povedala, že anestez. si robia oni a sono vraj netreba.

lili40

Bianka003, aj ja idem do Novamedu tento týždeň, presne 30.6., už sa teším, aj bojím. Ako sa ti hoja rany? Čo si si vzala so sebou? Držím palce, prajem skoré a rýchle uzdravenie.

Lucia2

Mimka775
chodiš sem ešte? Prosim ťa mam ešte jednu blbu otazku :-)
Na operačku v Interkliniku si išla ako? Odviezli ťa s postelou z izby? Alebo si išla pešo až na operačku? Alebo si bola aj v nejakej pripravovacej miestnosti, kde ti dali oblbovak, alebo take niečo? Popíš mi to prosim, Ďakujem

diamond26

silviklh..na tom papieri co som dostala nemam napisane sono ..tak asi nieje treba ale zavolam potom dr ked si pojdem vybavovat tie predoperacne :)

Veronika 86

Bianca003 , no teda ty to zvladas super! :) Ja som 3 tyzdne po a este som trocha mastna, ale je to uz lepsie, prve 2 tyzdne najhorsie..mne sa praveze teraz zacali tvorit vyrazky..urcite z toho mazu..