Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

mery nr
viem si ich dat k sebe, ja netvrdim ze su ako nepohyblive skaly, ale na dotyk su proste tuhe, ja neviem ako vy vnimate makkost, ale toto co mam ja sa s makostou neda ani porovnat

rita149

lucy009

ja mam 30 rokov tento rok, ja este neam deti. Takze tiez planuje na buduci rok zacat alebo koncom tohto roku, No ale xi sa podari, uvidime. Včera som bola na kontorle u Mudr.Červeňa.Tiež sme sa bavili o dalsom zvaceni. Povedal mi na prvy krat sa mi vacie nedali dat toto e maximu co mi mohol dat.Ved videla si foto pred opkou tak chapeš :-).Ale ze mna sa prsia pom porode nezmenia povedal ze určite neovysnu, ze ked pojdem na vymenu implantatou tak len zato že budem chceit vacie.teraz mam 300ml a potom by mi dal 450vp gulate alebo 500 anatom.ze keby mi dal len 400 tak e to by som nemala az taky rozdiel ze musim dat vacie.Ja som spokojna teraz ake ich mam, tak ale vies jasne je ze by som chcela vacie, to kazda asi chceme :-).Ale určite aj po porode, skor nie. Ty mas ake teraz? a ake by si chcela?

4pegy4

nelly

ahoj, ja som práve po opke nosa a pŕs a dost to ťažko znášam.ani nie tak kvoli bolesti, ale zle je to že môžem dýchať len cez ústa.najhorsie je to cez noc zobudim sa min.3x na to že mám uplne vysušené usta a krk.musím sa postaviť, čo tiež nie je lahke, lebo mám rez pod pazuchou a tlak na prsiach.jedna baba bola som mnou na izbe a robili jej rez pod prsiami a ako keby ani nebola operovaná- žiadne bolesti.možno ked bude mat rez pod prsiami lepšie bude znášať bolesť.ja mám tlak na prsiach a tlak aj v hlave.takže tak :-))ale to je moja skusenost, niektore baby to zansaju lepsie, a ja fakt dot vela znesiem.

arri

BABYmica09
urcite sa este porozpravaj s doktorom, ale myslim si ze ked mas rozdiel vo vyske bradaviek teraz (aj ked minimalny) tak so silikonmi to bude este viac... aspon u väcsiny bab je to tak

Tia001

Ja uz pisem zo zufalstva :(, Mery a inak pekne prsia zaklad som mala podobny takze asi vies co to je , teda viete viacere :))), no uz nech sa prespim do 10 dna , tie kamene su fakt hned ked rano vstanem alebo ked nic nerobim, lebo ked sa zacnem obsmietat po byte a vymyslat ze nieco urobim tak na nich nemyslim a je lepsie ale v lahu je to des

BABYmica09

Davidoff
no teraz sa pre zmenu neda dostat do mailu mne...pisala som ti tam ze ich mas nadherne a ze s mi pacia zo vsetkych asi najviac :)a ty mas vysoky profil?? ja by som chcela trosicku mozno vacsie takych 390. kolko mas pod prsiami?

davidoff

Používateľ
Mery NR

ja mám 4,5 mesiaca po OP-ke a mám ich super mäkučké, nemám ich tvrdé. Po OP-ke som sa bála že mi ostanú také kamene, čudný pocit, ale už po 2 mesiacoch boli mäkké a teraz už sú mäkučké úplne. To chce len čas.Ale každá to môže mať inak. Určite záleží na veľa veciach, niekomu zmäknú skôr, inej neskôr. Každá to má inak

davidoff

Tia001

ale jaj, netáraj, že či to za to stálo? Choď do kúpelky, rozopni podprdu trošičku, nazri a hneď sa upokojíš a povieš si: stálo to za to :)) Uvidíš za 3 dni ako Ti už bude fajn, po týždni už býva dobre :)

Mery NR

možno to vyznie sebecky, ale je mi fuk, či sa mu páčia alebo nie, robila som si ich kvôli sebe,aby som ja bola so sebou spokojná. od začiatku bol proti a vedela som, že bude aj po opke mrmlať. ale každým týždňom to je už lepšie s ním, teraz ma už aspoň obime a pomojká, prvý týždeň ani to nie. určite si na to zvykne, len je to ako zajacik píše je ješitný a hlavne veľmi staromódny.
leus,
nestraš, to ich budem mať aj po 4 mesiacoch takéto tvrdé? už mi pekne začali mäknúť,lenže ako som dnes skúšala podprdy v nich sú ešte ako kamene. ale to chce určite nejaký ten mesiac aby boli mäkučké. tebe sa nedajú pritlačiť ešte ani tak k sebe?
Tia001
neboj, ten pocit prejde. ja som to pred týždňom ešte mala tiež ako ty píšeš. teraz mi tvrdnú len keď si ľahnem na chrbát, v noci ich ešte mám ako skaly ale cez deň už ani necítim, že by som bola minulý týždeň na opke. tie ranky ma tiež štípu a pália, hlavne na večer