Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

rita149

Ďakujem si zlata ale ja nie som spokojná, stále sa zmenšujú a ani dvorce už nie su také napnuté, len dúfam, že to ešte vystúpi. Tebe to vystúpilo? Ja som 2 týždne po opke a mam nagor cogel anatomické,obvod pod 72cm a cez 86cm /ešte pred 3 dnami som mala 88cm/ :(

drndula

Tia,

Máš príznaky čo sme mali všetky,keď sme si dali zväčšiť prsia,treba vydržať,Uz to .bude len a len lepšie...tlak si dobre pamätám,stipanue tiez,a kamene tam budeš mať dlhšie kým nezačnú maknut..konska masť dosť pomôže,aj Ja som ba nej bola prvý tyzden,uľavilo sa mi z nej,príjemné veľmi...

lucy009

Barborka10
Tak som nad tym rozmyslala horom dolom a veru naco cakat este 3 roky ked vieme ze babo este chceme.. Ked poviem manzelovi ze uz na buduci rok mozme riesit:)) tak ten bude prestastny, on totizto chcel mat hned po sebe, aby mali deticky k sebe blizko,ale to som mu hned vyhodila z hlavy:)..
Barborka a ty si za ako dlho otehotnela po opke? Dufam ze vsetko v poriadku a uzivas si brusko a aj prska samozrejme;))).

4pegy4

davidoff

este sa chcem opýtat či si aj ty kýchala.normálne mám strach ked to na mna ide.2x sa mi nepodarilo udržať a kýchlo sa mi.myslela som že mi vyletia tampony aj cez uši :DDDD

rita149

nelly

prave som si ta pozrela v galereke. Ved ty mas pekne prsicka,vecie ako ja. Co sa ti na nich nepozdava? ty mas kolko cm cez prsia a pod? Bud spokojna mas ich paradne!Aku mas znacku?

rita149

nelly

ja mam pod prsiami 70cm a cez prsia mam 84-85 ale meriam sa nenadychnuta.Ja som 2 mesiace po opke, dam ich k sebe bez problem ov v podprske su maksie, doktor vcera povedal ze budu este maksie ze sa usadia.

davidoff

4pegy4

áno ja viem, veľmi nepríjemné to je, ja som počítala hodiny kedy už budem bez tej tamponády, tá noc bola najhoršia, na stolíku som mala pohár s vodou a stále som sa v noci budila a musela som sa napiť, ani jednu noc s tou tamponádou som neprespala celú, minimálne 4x som bola hore a musela som sa napiť :)) Ale všetko to za to stojí :)