Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

BABYmica09

mne e-mail neprišiel žiadny :( ale dosť mi blbnú tie e-maily v poslednej dobe, skús ešte raz. Inak mňa anatómy vyšli so všetkým 2600 eur to nie je veľa, mám ES anatomické

Tia001

davidoff

dakujem za upokojenie, stihla som este nachladnut no perfektna kombinacia , v pondelok idem na kontrolu konecne , normalne uvazujem ci to vsetko stalo za to :( dnes fakt nevladzem

BABYmica09

Davidoff
Ahoj,pred par dnami som ti pisala mail myslela som ze uz sem nechodis tak mrkni:)takze stredny profil vyzeraju viac prirodzene??pretoze v albumoch sa mi zda na babach co si davali okruhle tak je viac vidiet nedostatky. napriklad ja mam jednu bradavku trosicku nizsie ako druhu a taketo veci ako som si vsimla potom je dost vidiet, alebo vela dievcat ma potom ako keby jeden implantat trosku vyssie ako druhy... ak by bol taky vysledok na mne tak by ma asi porazilo, preto som taka nerozhodna.
Mne sa doktor ani nezmienil o anatomoch.. a kolko stoja aky tam je cenovy rozdiel?

davidoff

Tia001

4 dni keď si už PO, tak to je super, po týždni to bude super, ešte 3 dni vydrž a bude fajn, aj ja som mala taký tlak ako dva kamene keby som mala na hrudi ale to všetko prejde, neboj nič. Ranky ma tiež trochu štípali, ale to po pár dňoch tiež prejde, nemaj obavy, máš to ako každá z nás, za chvíľu to bude super a budeš sa cítiť dobre :) Ešte Ťa môže začať bolieť chrbát, na to je super hrejivá konská masť, dostať to v lekárni, je super, keď Ti niekto pomasíruje touto masťou chrbát aspon 2-3x za deň, uľaví sa Ti. Ale možno Teba chrbát bolieť nebude, ale mňa strašne bolel len ten chrbát :) Tak preventívne Ti píšem :)) Držím palce

Tia001

Ahojte, som 4 dni po mam pocit ze mam dva kamene :( , rany ma stipu je to ok? O tlaku na prsiach ani nehovorim ale to bude tym ze som tam toho vela nemala takze beriem ze pokozka sa mi natahuje kedy to vsetko prestane?

davidoff

BABYmica09

Nebavili ste sa s doktorom aj o anatomických, nepovedala si mu svoju predstavu? Lebo naozaj niekedy aj s okrúhlymi je výsledok prirodzený ako s anatómami. Ja mám anatóm, ale tiež mi doktor Červeň povedal, že môžem mať aj okrúhle, že ten výsledok bude podobný, ale tak ja som chcela slzičkový tvar. Si pozri moje fotky som na prvej strane, spredu vyzerrajú ako okrúhle, ale zboku sa mi zdajú viac ako anatomické. Ale najlepšie Ti poradí doktor, čo tak dať ešte jednu konzultačku? :))

leus

BABYmica09
anatomy su drahsie, ak chces usetrit, daj si okruhle, stredny profil a docielis tiez prirodzenost, stredny profil ma tvar tej slzicky
gossip_girl
neviem co je v tabulkach, ale ja mam aj nalepky s kartickou 330ml

BABYmica09

Ahojte baby,
tak ja idem uz za mesiac na operaciu a este stale som sa nerozhodla ake si dam..:( ci okruhle, ci anatomicke...s doktorom sme sa dohodli na okruhlych, no ked som si dokladne poprezerala galeriu, tak sa mi viac pacia anatomy. 90 percent bab z galerky co maju anatomy ich maju super...zase na druhej strane vela bab s okruhlymi ich maju dost neprirodzene a to ja take nechcem, ale vsimla som si, ze tie co maju okruhle stredny profil vyzeraju este celkom fajn... cize som na nervy za tri dni si mam objednat silikony a neviem ake...prosim vas o radu