Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

hidalgo4

pošli fotky svojich prs(bez hlavy) aktualne na galeria@zoznam.sk

spravuje to "zajacik", treba dat k tomu popis(nick, velkostne udaje priklad) a ona ti presne napise ako dalej postupovat.

tina33

Ahojte dievčatá
dlhšie som tu nebola a len tak zbežne som prečítala zopár príspevkov.Gratulujem dievčatám ktoré už máte po opke a držím palce nech sa čo najskôr zahojíte a nebojte bolesti prejdu a budete pyšné aké ste krásne.Pozerala som galerku a krásne prská super čo by sme robili bez tých našich doktorov maju zlaté ručičky.

xantipa163

carrie2
teraz ma myslim vlne terminy operacie na december
Ale toho sa netreba nalakat, pretoze sa stale uvonuju terminy, vacere z nas dostali skorsi termin ako mali povodne.
Jedna baba, co som sa s nou bavila nedavno na kontrole, mala termin az na november a operovali ju teraz vo februari. :-)
Staci, ked das vediet sestricke, ze ti ma volat, ak sa skorsi termin uvolni a ona zavola, ak sa zadari. :-)

carrie2

ahojte, len nedavno som objavila túto skvelú tému, chcem sa opýtať aká dlhá je čakacia doba u dr. červeňa. ďakujem

Katka54

drnďa,

snáď Ti budú dobré, som zvedavá, či mne nakoniec nebudú aj veľké..;)) A inak, tie tvoje prská sa naozaj výrazne zmenili, veľmi pekné ich máš. Dokonca by som povedala, že máš anatomické, ani nie okrúhle, tak prirodzene pôsobia..

Aj jazz, Lucy, Mery NR a ostatné baby, naozaj pekné prsia. Som zvedavá už na tie moje, ako sa "uložia", lebo pri preväze boli ešte také opuchnuté.

Inak, včera som mala asi najťažší deň. 5. deň po opke - prsia ma pálili, boleli, veľmi som bola unavená.. Dnes je to o niečo lepšie, i keď ráno som si musela dať Flector. A keď si prechádzam po jednom prse, tak normálne v jednej časti pod bradavkou, asi 8x2 cm, tak nemám tam vôbec cit a tam ma to prso aj dosť páli..dúfam, že je to OK a je to len dočasné..

jazz24

nellyy

a teraz ma napadlo este,nech si zozenie v lekarni boraxglycerin a potiera si s nim jazyk po opke:)je to fajn,lebo na jazyku ostane taky vlacny povlak z toho a nie je taky suchy:)

jazz24

nellyy

ahoj:)tak ja som to zvladala super:)iba tlak na prsiach som mala a nos vobec nebolel:)akurat po par dnoch je uz trosku neprijemne dychat cez usta..hlavne v noci som mala uplne vyschnuty jazyk..ale napriklad teraz bola na nose aj prsiach 4pegy4 a ona to zvlada horsie..mozno to je aj tym,ze som mala rez pod prsiami..tazko povedat..no v kazdom pripade to stoji za to podla mna, aj keby ju to bolelo tak odtrpi si prinajhorsom 4 dni a ma pokoj:)urcite to stoji za to!:))drzim jej palce:)

davidoff

BABYmica09

ja mám stredný profil 350ml, pod prsiami mám len 63cm, cez prsia mám teraz 88cm, takže ja mám teraz ten rozdiel dosť velký 25cm. Ak máš pod prsiami viac, daj si väčšie ak sa budú dať :) Mne sa dali dať aj väčšie, ale to už by na mne kričalo, už teraz si myslím že sú väčšie ako som si myslela že budú, ale rýchlo som si zvykla :))

leus

ja viem presne čo myslíš, aj kámoška ich má také ako Ty píšeš, ale to sa zmení ešte časom, sme takmer rovnako po OP-ke s kamoškou, ale ona ich má tiež také tvrdšie, pevné a tuhé, ja ich mám úplne mäkké. Možno záleží aj aký si mala základ, lebo ja som mala o dosť väčší základ ako ona, možno preto ich mám teraz mäkkšie, neviem.