Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

davidoff

jej dakujem, to mám fakt radosť :-)) inak nos tiež necítim bolesť iba trošičku ale to fakt nič nie je.ja sa zobudím v noci a tak mam vyschnuté hrdlo a usta a jazyk.to je strašne nepríjemné.

davidoff

4pegy4

jasné že sa Ti bude lepšie dýchať. Úplne super to už bude, to je najhoršie prežiť to dýchanie ústami, keď sa vybere tamponáda, to je super pocit :)) Ja som sa v noci budila na sucho v ústach, to bolo zlé, inak ani neviem že by mi nos robil, vôbec ma nič nebolelo a prsia ma tiež neboleli, len taký tlak som cítila a to som mala rez pod pazuchami. Mňa vlastne len chrbát bolel prvé 3 dni. Mne keď vybrali tamponádu, bola som najšťastnejšia :)) Ošetria Ti ho potom, namažú aj zdnuka aby si ho nemala suchý a bude to už super :)

Katka54

jazz24,

nie, ja mám rez cez pazuchu..Práve som si po 6 dňoch odfotila jazvy. No, dúfam, že sa ešte vyrovnajú, keď mi vyberú stehy, lebo sú nejaké hrboľaté, nepekné.:( Dávam si na ne repík, celkom pekne sa hoja, len sú také nepekné.. Možno je to tým stehom, že tá šnúrka drží tú kožu tak zošuverene. Ty si nepamätáš ako si bola na tom s jazvami?

hidalgo4

Ahojte babenky, ja mam termin opky 29.2. Budem mat mentory gulate a vysoky profil 425 ml. Meriam 168 cm a 60kg, bojim sa ci nebudu velke. Co si myslite? Priatel sa obava aby nevyzerali moc umelo a aby neboli take lopty. Neviem sa rozhodnut ci ist do mensich.

hidalgo4

Ahojte babenky, ja mam termin opky 29.2. Budem mat mentory gulate a vysoky profil 425 ml. Meriam 168 cm a 60kg, bojim sa ci nebudu velke. Co si myslite? Priatel sa obava aby nevyzerali moc umelo a aby neboli take lopty. Neviem sa rozhodnut ci ist do mensich.

4pegy4

jazz24

ahoj.chcem sa len opýtať, že v pondelok mám ísť na výber tamponov z nosa, dá mi dole aj tú sadričku???

jazz24

nellyy

ano Cerven:))a som mu nesmierne vdacna!buducu sobotu idem na kontrolu tak sa tesiim:)

katka54

to je normalne,ze si necitis spodok,ja si to tiez este stale necitim..a mam straaasne citlive bradavky,normalne aj tricko mi na nich vadi:)ty si mala tiez rez pod prsnikom,ze?