Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

nellyy

neviem este o kolkej,mam este zavolat ohladom casu:)aj ty mas kontrolu?

4pegy4

nie sadricku ti este nechaju,tu nechavaju tak 14 dni:)

katka54

ja ked som mala este v rezoch stehy som si ich nevidela..ale po stehoch som ich mala krasne,ani naznak po siti som nevidela..iba take tenke skriabanceky mam :)a to mas urcite zosuverene pre tie stehy,aspon ja si tak myslim:)a co mi vybral to znamienko tak to ani neviem najst kde bolo:)ja by som si chcela u neho dat vybrat vsetky znamienka,len neviem ci to robi standartne..musim sa opytat:)

barbora10

lucy009

ja som otehotnela rok aj sedem mesiacov po operacii.nemam ziadne komplikacie,prsia sa mi stale velmi pacia.nic ma neboli,netlaci ani neviem,ze mam v nich implantaty.uvidime,ako sa budu chovat pri kojeni a co z nich ostane,ale ja myslim,ze budu stale pekne:)ja co mam dve kamaratky ktore kojili s implantatmi,tak maju krasne prsia aj po kojeni.tiez boli obe u cervena...

tehu si uzivam,velmi sa uz tesime na princeznu.zatial vsetko vporiadku,len mam trosku problemy s tym tvrdnutim bruska,ale beriem magnezium,tak mi to trochu tlmi.buduci tyzden idem do poradne,tak sa uz tesim,ze opat bambulku uvidim:)

davidoff

BABYmica09

mám ten e-amil od Teba, hodilo mi to ale do nevyžiadanej pošty neviem prečo, už som Ti odpísala :)

davidoff

4pegy4

ja som vôbec nekýchala s tamponádou, tiež som sa toho bála, ale mne sa vôbec nechcelo kýchať vtedy :)) našťastie, veď ale hádam by sa nič také nestalo :DD

drndula

Nelly,

Máš ich krasne,prečo chceš väčšie?idú k tvojej postave...a rita hovorila ze časom vystúpia dopredu,Nie že sa zmenšia,možno tým se maknu tak sú Uz neni také napnute..

drndula

Katka54,

Ďakujem,veru menia sa a nepôsobia ako gulate,som rada zr som si dala gulate ozaj ten sval ich tlači dole a Ja som chvela mať horný okraj plny,bez Podprdy..;))) maknu krasne,niekedy vsak stvrdnu,vraj je to normálne,dr hovoril sa to strieda...ba kontrolu idem 29.Uz sa teším..
Co sa týka tých jaziev,aj Ja som to takto videla tiez,ale musia povoliť tie stehy co sú zvnútra site,sa ti rozpadnú,povolia,a vonkajšie tirx,hlavnevpi výbere stehov a po nejakom čase Ja som ani ruku nezdvihla hore,strašne to ťahalo,až kŕče som mala v ruke,má sa to rozcvičivat každým dnom a povolilo..hrcovute ich mam trosku este teraz ale poteším ťa,krasne.to upadá..kedy máš kontrolu?