Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

nellyy
no skus, to co som ti pisala, posli aj tie fotky doktorovi.
Do 25.3. budes v strese, nie je to zas az tak o chvilu.
Inak 25.3. idem na kontrolu ja a aj Lucy1990 :-)

nellyy

xantipa

Ja mám vyslovene ten ľavý väčší...v tom je problém a kedže oči neposlúchali ako majú termín do PK mám na 25.03...ak to takto zostane je to strašné...ved si budem musieť jeden košíček vypchávať a čo plavky....

xantipa163

nellyy
no obcas zaboli, niekedy viac, niekedy, menej, niekedy vobec. Vacsi ho nemam, je iny, ako pravy, ale aj pred opkou sa mala prsia rozdielne. Ja zatial nemam pocit, ze by som sa mala niecoho obavat.
Keby som ale mala pochybnosti, tak by som cinkla sestricke, resp. cez stranku www.estheticon.sk mu mozes aj napisat a poslat fotku pripadne, mozno aj dve, ako vyzerali prsia priklad po kontrole a ako vyzeraju teraz, napis tam konkretne co ta trapi a sestricka ti mozno napise, resp. zavola. Klikni na odkaz : "Napiste nam" a napises a stiahnes pripadne fotky. Najlepsie, aby si ich odfotila tak, aby boli dostatocne popisne a vedeli z toho usudit co ta trapi.
Ja som tam tiez takto pisala 2x, raz mi odpisal na mail ten mlady doktor co robi s Cervenom a druhykrat mi zas sestricka zavolala a presne vsetko vysvetlila.
Tak skus, ak mas pochybnosti. Kedy ides vlastne na dalsiu kontrolu?

xantipa163

zajacik
dakujem za uznanie, ano ja som pisala, ze chcem, aby sa moje dcery v buducnosti rozhodli sami a neargumentovali, ze vsak aj mamina si dala spravit prsia.
Ked som minuly rok sla na vyberanie implantatov, som si nadavala, ze preco som si ja sprosta pred 15 rokmi prsia davala zvacsit, ze by som nemusela aktualne nic riesit a by som bola stotoznena s tym, co mi priroda nadelila.
Kedze som si zvykla, ze som tie prsia po zvacseni nejake mala a po vybrati zas nic, tak uz je tazsie sa s tym znova stotoznit, ked uz clovek zazil, ze prsia ma.
Preto ich mam znova.
Mat voperovane implantaty v prsiach je radost, ale aj starost na cely zivot, to si treba uvedomit.