Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

ahojte baby ja som dva týždne po opke, tie ktoré ste boli operované v Chirmede ako dlho ste mali prsia polepené páskami?
Ešte som si ich poriadne nevidela...ale aj tak sa teším, už doma fungujem, včera som navarila celý obed:).
Stále vśak cítim taký zvláštny pocit keď som vonku na prechádzke vo vetrovke akoby mi vadilo oblečenie???...
Prsia sú ešte také tvrdé...dúfam že sa to čoskoro zmení...

Tia001
pekné prská :))

engie100

ahojte baby ja som dva týždne po opke, tie ktoré ste boli operované v Chirmede ako dlho ste mali prsia polepené páskami?
Ešte som si ich poriadne nevidela...ale aj tak sa teším, už doma fungujem, včera som navarila celý obed:).
Stále vśak cítim taký zvláštny pocit keď som vonku na prechádzke vo vetrovke akoby mi vadilo oblečenie???...
Prsia sú ešte také tvrdé...dúfam že sa to čoskoro zmení...

Tia001
pekné prská :))

nellyy

barbora10

Také povzbudenie ako tie linky :) ďakujem si naozaj zlatá...tak až také to nieje, ale máš pravdu, večer keď budem doma hodím foto a uvidíš, že asymetria tam je a nie bežná....

barbora10

a miernu asymetriu mame skoro kazda,ale tak to je aj s prirodzenymi prsiami.skor by ma trapilo,keby to vyzera takto.na prvy pohlad dve asymetricke prsia,uplne kazde ine a hned ten rozdiel bijuci do oci.toto je symetria:

mestak.cz

www.topky.sk-

barbora10

nelly

ty mas krasne urobene prsia,krasny tvar,velke a zaroven uplne prirodzene a ja osobne absolutne,ale absolutne nevidim nijaky rozdiel,nijaku asymetriu.aj v podprsenke ich mas uplne rovnake!a dalsia vec,po 5 tyzdnoch sa este nedaju robit zavery,este sa ti prsia tvaruju.viem ze v skutocnosti to vyzera inak a foto skresluje,ale vacsinou to byva tak,ze na tej foto to vyzera horsie,viac vidiet asymetriu,zvyrazni sa to este viac,ale ja vidim iba pekne urobene prsia...

nellyy

leus

v to dúfam, ale už aj mäkne...tak neviem, či to môže byť opuchom...ale bolí tak je možno ešte nádej, že padne, ale neviem či po toľkom čase môže byť ešte opuch...