Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

Mery NR,
citala som tvoju spravu na fb. Som teraz v praci a mame ho tu zablokovany. Tak Ti odpisujem odtialto.
Ja som si na jazvy davala iba Lioton gel. Este mam trosku, tak stale si ho davam. No mam ich stale take ruzovkasne a tak si idem kupit bud tu silikonovu tycinku, alebo gel v tubke. Tie naplaste su dost drahe a neviem ci by som ich vsetky vyuzila. Ale buduci stvrtok idem k Dr. na kontrolu a spytam sa, co by mi poradil na tie jazvy. Tak ti dam vediet.

Tia001

engie dakujm, mne vybrali steh po cca 3 tyzdnoch takze uz sa par dni kupem cela ale zas nie kazdy den uplne, to len preto ze sa mi to hoji a nechcem aby mi to zbytocne mokvalo mam par mm este nie celkom zrastene to preto, ale kazdym dnom je to lepsie . Inak necakala som ze moje prsia budu taketo momentalne 90 cm cez :) ale uvidime kolko este pojde dole snad nie vela :)

nellyy

rita149
xantipa

Ďakujem za radu, je úplne super keď niekto takto poradí :)

rita, ale ja tú asymetriu nemám pár mm ale 1cm 1,5 cm po celom obvode prsníka a tak výrazne sa ukazuje asi 10dní a tie foto dám až večer na kolaudáciu, doteraz som nenabrala odvahu, ale baby ma povzbudili.

rita149

nellyy

nepokaziš nič nosenim pooperacnej odprsky nebojsa :-) ja som 3 mesiace po opke a stale na spanie nosim pooperacnu a aj ked som doma. ked niekam idem tak dam normalnu , lebo mi doktor kazal aj taku nosit aby prska tlacilo k sebe a hore.ja som zacala podprsky normalne nosit nie od 3 tyzdna ale asi tak od 7 tyzdna, tak ze kazdy den.

prsa mas krasne!!! nestresuj kvoli tomu, ziadna zena na svete nema rovnake, ja mam tiez jeden nisie o par mm, nie je to vydiet , ale ja o tom viem, kedze si ich pozeram 24hodin v kuse a chytam :-) na fotkach to je viac vydiet, mas ich krasne , zdrave tak bude rada a teš sa!!!

opexindex

Nove pekne a prehladne forum o plastickej chirurgii, estetickych upravach a mnoho ineho najdete na.

www. plasticka-chirurgia.eu

Pridte sa pozriet!

gossip_girl

Rita
dakujem si zlata, no vsak snad to nebude vela, lebo sa bojim toho co ma leus, ze nie je s nimi stotoznena, ze su velke, ked som bola u dr. Cervena na konzultacii, tiez tam bola baba co po roku nie je v poho s prsiami a schovava ich ako moze, ze su velke..No este si pomeram svoje a uvidim, je tam pisane ze by sa mi mapi zvacsit o 10,8, tak snad viac ako 90 nebudem mat..

Leus,
neviem co si mi to napisala, ja som myslela rozmery ako vyska, sirka a projekcia toho implantatu Moje maju mat 11,5/11/5,4 tusim

Luciaaa,
mas ich naozaj krasne, no je to zaujimave ze mas len 89 cez, lebo vsak prave sa hovori, ze cim vacsie implantaty tak na chudej babe budu obrovske, tak tomu nechapem :) Ja sa bojim aj 300, lebo mam utly hrudnik, ale zas mam 173, tak snad sa to strati...A naozaj nechcem aby hned upozornili prsia. Len ked kazda si to uvedomime az po opke

xantipa163

nellyy
urcite nepokazis. :-)
Ja tiez nemusim nosit pooperacnu cez den od tretieho tyzdna a stale ju nosim. Ako som ju po opke nenavidela, tak teraz som s nou max.spokojna.
Aj mna s tych kosticovych bolia prsia, tato ich pevne drzi, akurat uz sa striktne nedrzim toho vetrania prs, dam dole aj viackrat za den. Podla potreby.
Luciaaaa1 pisala, ze jej doktor povedal, ze ked chce, aby mala bradavky vyssie, tak nech ju kludne nosi aj tych 6 tyzdnov.

nellyy

baby

chcem sa ešte opýtať nosíte od tretieho týždňa bežne celý deň kosticovú podprdu, lebo ja sa cítim najlepšie v pooperačnej. Ak som dlho v kosticovej mám bolesti toho môjho mega prsníka...nepokazím tým nič?