Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Sisente. Ale kdeeee neboli hrozne, len teraz uz vyzeraju prirodzenejsie a vidno ako krasne sa ti usadili... No mna to caka uz v utorok, neviem sa uz dockat, idem do okruhlych ES vys. profil, 400 ml, aj ked som chcela povodne anatomy ale doktor mi ich vyhovoril tak som fakt zvedava ako budu na mne vyzerat :)

sisente

BABYmica

dakujem pekne, tiez teraz ked si pozeram spatne foto tak sa cudujem ako sa mi vtedy pacili uz tie dvojtyzdnove, pritom boli hrozne :)
inak ty mas celkom v pohode aj teraz tie prsia, ake chces? kedy ides?

bimbi

Nellyy
Drzim ti zajtra palce,nech dobre pochodis a nech vsetko dobre dopadne!
Sisente
Uz sa toko chystam,ze sa pofotim,ale vzdy ma to napadne vecer a uz nie je dobre svetlo..tak skusim zajtra.. Ale ja sa s tebou zdaleka nemozem rovnat,ked ty si bola 2tyz.po opke,uz vtedy si ich mala krasne,je ich mam tvrde,opuchnute,neusadene,modrinove a daleko od seba :((( ale mne krvacalo lave po opke,tak tie modriny asi suvisia s tym..musim byt trpezliva.. ALE sj tak su 100% krajsie jak predtym :DDD

engie100

ahojte baby,
chcem sa opýtať na ranky? Jednu mám úplne peknú suchú, zahojenú a na druhom prsníku je rana mierne opuchnutá a na jednom mieste akoby hnisala????Je to normálne?Mala ste to niektorá?
ďakujem

Mery NR

mahulienka
ja som 5 týždňov po, mám anatómy Arion 320 ml, nechápem čo to môžeme mať.. kašlem na to, keby to takto aj zostalo, ja sa len toho bojím aby to horšie nebolo časom :-( držím ti palce v sobotu a budem čakať na tvoju správu..

mahulienka

Mery Nr a ty si ako dlho uz po opke a aku mas velkost implantatov? Vies mna ten prsnik odspodu este boli, ja som si myslela ze ked mam rez zospodu tak ci to este nieje opuch. Ja dufam ze ked ten sval povoli tak sa to vyrovna, ale to si len ja prajem, co to je naozaj sa dozviem v sobotu. Tak dam vediet...

wauka

ja pojdem v Pondelok za Očenášom ,,,,baby čo kukám albumy jednoznačne gulate u mňa sú naj ....nech mi očenáš poví že nie tak ajtak mi to spraví :D dufam sa to este dá zmeníť