Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Wauka

Prosím ťa môžem ťa poprosiť dať mi na seba email,chcem sa ťa niečo spýtať ohľadom Očenáša.-)ďakujem

Katka54

Nellyy,
prska uz vies ako podlepovat? Ja som bola dnes u doktorka a tiez mi to lave podlepil a aj tu tekutinu vytiahol.. Inak, ja som bola v takom strese v akom ani pred opkou asi nie..bala som sa, ze to bude nieco s lymf.uzlinami. Najskor som sa nevedela vyzliect, veci som mala po celej ambulancii, potom pri obliekani sa uz sestricka Zuzka nemohla na mna pozerat, tak mi pomohla..:))
Akoze teraz som sa tak z chuti zasmiala ako uz davno nie..cisty hotentot..:)))

Zuleko

Luciaaa1
Fakt pre mňa sú tie tvoje prsia úplne TOP!Ukážkové:-)))Vyzerá to tak,že skúsim ja napísať do prahy do Medicomu VIP tomu pánovi doktorovi Pulsovi,a uvidíme:-)))