Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgan23

ahojte baby,
tak práve mám 3 týždne po reopke, cítim sa fajn a včera som bola na kontrole a mám príst až o mesiac ,dúfam,že je to dobré znamenie...stehy sú von, tak budem čakat.

leus
operoval ma Kačmár

Mery NR

milena
ja som bola tiež teraz na opke a mám doma 8 mesačného malého :-) 2 týždne mal dovolenku muž a 3.týždeň mi pomáhala mamina. potom sa to už dalo. dvíhať dieťa 2-3 týždne určite neriskni.. skús sa dohodnúť s mužom aby si vybavil dovolenku na prvé 2 týždne a choď do toho :-))
nelly, drndula
mne sa tá pozvánka drndule nedá odoslať. vypisuje mi, že úspešne odoslané ale nezobrazuje sa mi to medzi odoslanými pozvánkami, nechápem :-(

millena

barbarella,
nezabudnem ;)

bimbi,
dakujem za odpoved. najmladsi ma rok, takze este ho vela nosim, ked niekam ideme alebo aj doma po schodoch a podobne. na auto som velmi odkazana, v tejto nasej dedine nic nie je. a nemam ziadnu inu pomoc okrem manzela. no budem si to musiet nechat prejst hlavou. Ty mas kde rezy? myslim, ze pod prsiami je to asi menej bolestive pri pohybe, nie?

drndula

Nelly,

Zlatino,mozes mi poslať tú puzvanku este raz?neprišla doteraz,aj Mery skúšala a nic,Vcera mi mail od Rity normálne prišiel...;( diik

bimbi

Millena
Ty si sa pytala,co mame male deti,ako sme to po opke zvladali..tak ja za seba:prve dni som robila minimum,ale take drobnosti,ze umyt riad,nalozit umyvacku,pracku..v pohode,aj prechadzky s malym..ale ako som citila vacsiu bolest al.ze nevladzem,som si lahla..nezdvihat nic tazke,ani flasu som nevedela otvorit,chlieb odkrojit.. to kde viac zapajas prsne svaly,ale nenarocne cinnosti rukami ano.. Maleho prebalujem doteraz na zemi ked som s nim sama,vsade za ruku(bude mat 2 roky).. A spim v noci s nim len teraz 2 noci,on sa budieva ale uz zvladam(vo stvrtok budu 3tyz.po opke), soferovala som asi 9.den po, ale s automatom..neviem uz ma nic nenapada,ale urcite si 1-2 tyz.niekoho zabezpec na pomoc.. Ake mas velke dieta al.deti?