Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Ahojte :-)

takže, prišli mi plavky z VS, kedže som bola nenažrana tak štvore a všetky male :-D :-)))) podprsky som si objednala S-ka, myslela som že ved stačí ked trojuholník zakryje bradavky, no vyzerala by som smiešne, dam poskušať sestre, ktorej budu tiež na 100% male..

lucy009

jazz24
nic si z toho nerob :)))len si si vyjadrila svoj nazor a pocit a je jasne ze kazda jedna z nas si vzdy bude stat za svojim operaterom o hajit si ho.
Jasne ze mozes pisat aj negativa ved o tom to tu je, aby sa tu rozoberalo vsetko,aj vratane negativnych veci..
Ja som tu tiez nedavno napisala svoj negativny nazor na Chirmed. Je to moj nazor, v zivote by som tam nesla a stojim si za tym :)

zajacik_006

jazz24
nerob si ty ťažkú hlávku:-))).Ja som mala len potrebu obhájiť lekára s ktorým som ja bola spokojná. Mňa len zarazilo,že si napísala na jeho osobu,že by za peniaze urobil nemožné,čo z vlastnej skúsenosti môžem vyvrátiť. A kľudne,keď budeš mať potrebu napísať negatíva na akéhokoľvek lekára a kliniku,píš,možno práve aj to pomôže v rozhodovaní dievčat,kam ísť na opku.Takže nič sa nedeje,veď si tu navzájom pomáhame,sme tu ako jedna veľká rodina.

nellyy

jazz

Nebuď dotknutá, kočky mali pocit zastať si lekára ktorého majú rady, určite sa Ťa nechcela ani jedna dotknúť :)
Pozri ja som mala problém a nemohla som okamžite do BB tak som skočila do Interklinic aby mi poradili, ochotne mi so všetkým pomohli aj keď som neni ich klientka, aj tak som mala pocit, že prístup a profesionalita je u Červeňa lepšia aj keď zase on nemá toľko času sa s Tebou baviť o nejakých veciach....no ja som absolútna obdivovateľka Červeňovho talentu...takže som možno tiež kritickejšia k iným lekárom. Tak buď v kľude a maj pekný dník :)

jazz24

vladka 19

a dufam,ze uz nebudes mat s prskami problemy a bude vsetko ok..
teraz som to docitala do konca,ze museli von...to co ty si si vsetko prezila -nezavidim:( ale mas aj moj obdiv,ze to takto vsetko zvladas a stale si pozitivne naladena..

jazz24

vladka19

u nikoho ineho,iba ako doprovod ju Ocenasatam a ja som mala jasno,ze jedine k Cervenovi..baby uz sem teda nikdy ziaden negativny postrech nenapisem,ked potom sa do mna pustite..nemozete mi vnucovat vase nazory,proste ja som mala taky zly pocit z neho,teraz ako som za to zla?ked vy ste mali dobry tak nikto nemoze mat zly?aspon uz viem,ze treba davat pozor co sem pisat,aby som nenarobila zle..

vikiviki

Ahojte dievcata, tak som sa nakoniec rozhodla, 10.4. idem na konzultaciu, a pravdepodobne 25.4. na OP, uvidim este ako to bude s menzesom. Strasne sa tesim, :))