Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Luciaaa,

ak budú malé tie veci z VS aj sestre, tak kľudne pošli linky na tie plavky a podprsky na katka54@zoznam.sk, môžem si to pozrieť a príp. ich môžem od Teba kúpiť, ak chceš.:)

BABYmica09

Ahojte baby
Tak uz som doma a podelim sa s vami o moje pocity kedze viem ze niektore z vas to este len caka.prisla som rano o pol osmej a hned ma prijali na postelove oddelenie. Zvlastne je ze som sa vobec nebala. Prezliekla som sa do anjelika ,prisla anesteziologicka, potom pan doktor ma pokreslil dali mi oblbovaky a uz si len pamatam ako som sa prebrala na izbe. Bolesti boli dost velke v noci som ani nespala len som sa stale mrvila, dokonca som lutovala ze naco som do toho sla, tak ma to bolelo..no dnes je to uz ovela lepsie. Rano na prevezoch som bola taka ohromena prsiami, ze ma ani nenapadlo si ich odfotit:( nato ze su to 400 ml sa mi vobec nezdaju obrovske, myslim ze akurat..
Vsetkym cakatelkam drzim palce a tesim sa ked pridam fotky do galerky

bimbi

Rita
Prosim ta,keby si bola taka zlata,posles aj mne pozvanku na tu stranku? Moj mail: bimbi172@zoznam.sk..dakujeeem:)

Honey777

luciaaa1
Ahoj,neviem ake mas prska velke ale ja zhanam plavky tak pokial by si chcela mohla by si mi poslat fotky plaviek a ja by som si mozno nejake vybrala a kupila teda dufam,ze tam prska napcham ale myslim,ze ano nosim teraz 70 D podprdy. moj mail honey@pobox.sk

millena

mery,
najma musim najskor nasetrit, tato opka nosa ma zruinuje :) dufam, ze nebudem mat doma vtedy uz pomaly pubertiakov, haha.

luciaaa1

vladka

mrzí ma, že to muselo skončiť takto :-( ale rovnako ako ty, by som zvolila zdravie, pred zdrav.problemamy, vytrpela si si dosť, časom daš prsia dokopy a ak sa môžem spýtať, mala si aj po reopke problem, ked si sa rozhodla takto? nehojilo sa to? alebo neboli pekne? a rozumiem, že sa nechceš k chirmedu vyjadrovať, držím silno palce, ja by som sa určite pokusila všetkými možnymi prostriedkami o nahradu škody..