Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Nellyyyyyy,

Pozerala som tvoje fotky na fcb,poznáaaaaam ťa,z videnia...!!!!! Stretli sme sa u dr.pred dverami v čakárni,bílá di tam s partnerom na konzultácii že?nosis bryle na čítanie?presne teba si pamätám,sedeli ste pri kvetíne na červenej sedačke,to je srandaaaa,Ja umriem...;)))-

Zuleko

Baby, ktoré ste boli u Mudr.Očenáša,neviete mi povedať či robí OP aj v letných mesiacoch júl august?a ako dlho sa po konzultačke čaká na OP? a ešte sa chcem opýtať či dáva dreny a či klasicky sa ostáva na noc v nemocnici?ďakujem :*

petra 001

lilabmw

mozem sa opytat,ake si mala prsia predtym? lebo ja si chcem tiez dat 400ml a tvoje sa mi nezdaju az take velke,keby si nenapisala ml,tak by som si myslela,ze mas tak 300.dufam,ze sa nenahnevas:))

inac baby,ja to mam za necele 2 tyzdne juuuj ako sa tesim:)

nellyy

rita

Tú podprdu lososovú z NY akú si vzala veľkosť???? Lebo vidím, že Ti bradavky len len netrčia a mne to robilo aj pri 75C, tak neviem či je to strihom ....ale lososovú neviem zohnať :(

nellyy

luciaaa

fakt pofoť, aj ja by som tie VS plavky brala a pri mojej velkosti pŕs aj by mi boli...alebo prosím pošli mi mail na nellyy8@azet.sk
ďakujem :)

b4rbie

Ahojte,

ja mám už rok po opke a chcela som pridať nejake fotečky, ale Livka mi napisala, že album už spravuje niekto iný, a taktiež heslo mi už nefunguje.. bola by som rada, ak by ste mi napisali kam môžem fotečky poslať, a rada by som potom aj heslo

Ďakujem !

b4rbie

Ahojte,

ja mám už rok po opke a chcela som pridať nejake fotečky, ale Livka mi napisala, že album už spravuje niekto iný, a taktiež heslo mi už nefunguje.. bola by som rada, ak by ste mi napisali kam môžem fotečky poslať, a rada by som potom aj heslo

Ďakujem !