Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Zuleko
tá baba bola tiež z 300 na 630 ml. Utorky operuje v Nitre ostatné dni v Banskej Bystrici a v Leviciach a tuším aj v Púchove

Zuleko

Mery NR
To sa tak dobre číta,keď viem,že tu existuje niekto kto má dobre ohlasy a nebojí sa dať väčšie prsia:-))A on operuje na viacerých miestach?

luciaaa1

Ahojte dievčata

poposielam vam fotky s linkami na plavky, aj ceny, samozrejme že take ako ma plavky stali, o dosť nižšie ako predavaju na MMB, aspon čo som v rychlosti pozerala, pošlite mi vaše emailove adresy a spätne pošlem, alebo, kto nechce uviesť mail, napíšte mi na: luciaaa1@zoznam.sk

Katka54, nelly a tie čo ste už napísali adresky

idem vam hned preposlať a ostatním tak cca o 21h ked uložim maleho :-)

leus

baby
chcem si objednat trojuholnikove bikiny na leto a ja neviem na moje prsia aka velkost by mi sadla, ci S alebo M?Prosim poradte mi

Zuleko

Drndula
Haha neviem,snáď sa zastavím na 650,a hore to nepôjde:-)Chcem aby to vyzeralo aj esteticky:-)Nie zas dve veľké vemená

Vladka19
Nebola som ešte ale chcem sa objednať,počula som dobre ohlasy na neho a páči sa mi,že ťa neodmietol a pomohol ti,takže aj z tvojich slov mi je sympaticky ako človek.

Mery NR

zuleko,
nedáva dreny, ja som bola u neho v NR, tam som čakala po konzultačke 4 týždne, ale mohla som ísť aj skôr keby som chcela, mal tam volné, do NR k nemu veľa ľudí nechodí väčšinou do BB a LV. pýtala si sa na väčšie veľkosti, jednej babe ktorú operoval ten istý deŇ ako mňa dával 630 ml :-)

Zuleko

Drndula
Áno moja idem predsa,len najskvôr až v lete lebo mi začína letný semester v škole a budem mať kopec skúšok,ale wauka bola taká zlatá a pýtala sa či robí aj väčšie imploše a vravel,že dával aj 850 ml čiže nie je problém:-))