Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

nellyy

presne, pre mna dvoje najkrajšie plavky :-)))) tie prve su nenormalne krasne, aj farby, všetky som poobjednavala vo velkosti vrch S spodky XS, ešte ked som mala prsia 300ml tak som objednavala všetky XS a dobre sedeli, raz som si objednala Ska a boli nenormalne velke, som myslela že asi americke Ska :-))

tie modre pružkove su pekne, ale mne vadia tie tenke šnuročky po stranach na nohavičkach, ja mam potom pocit že mam široke boky tak si radšej objednavam hrubšie, inak su tiež pekne, skôr jednoduchšie, ale tie pasiky maju flitrove, celkovo VS ma nadherne kusky :-)

ale ako som písala v mailiku, prve dvoje mam kompletne, tretie mam zatial len vrch a zo štvrtých spodok, tie budu kompletne až asi za 2 týždne, vedela som to, mne to nenahanalo..

nellyy

zuleko

Počkaj ak sa to dá do poriadku s tým mojim jedným prsom za chvíľu pôjdem na poriadne v Tvojich šlapajách ? :) /ja ale tak 520/

Zuleko

Nelly
keď ťa to poteší ja mám obvod 92 a mám všetky C podprsenky:-))Ale naozaj Bečka nemám určite,zas prehánať to netreba,a na obvod sa nepozeraj sú to Céčka ako vyšité:-)

nellyy

zuleko

si pokladík, ale mám obvod 86cm a podprdy 70C aj ked v NY som si dnes kúpila 75C a bola som z toho celá happy

nellyy

luciaa1
Ja by som brala aspoň dvoje 1 a posledné ....to sú S však ??.....Ty máš prsia kolkatky? Na moje B..C mi budú ok????

luciaaa1

mery NR

pošlem ti linky ak chceš, mohla som aj pofotiť, ale fakt tie trojuholníčky na tých mega prsiach vyzerali viac než divne :-))) potrebujem vrch M a nie S, ked osm mala 300ml objednaval som si Ska a pekne sedeli a zdalo sa miže tie prsia nemam o moc väčšie ako predtým, no ale asi mam :-D

ak nechceš uvadzať tvoj mail, ešte raz píšem môj: luciaaa1@zoznam.sk