Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

nellyy
keď prídeš do NR rande si môžme dať hoci kedy :-)) ale ja ďalšiu opku určite neplánujem, som krpaňa krpatá. väčšie by boli na mne špatné, inak to ukáže sa peknej vysokej babe.. som rada, že nemám žiadne komplikácie s nimi, tak ja radšej nevymýšlam

Zuleko

Mery NR
To je stále tak,že hoc aké prsia si dáš,po čase si zvykneš a prídu ti,že sú normálnej veľkosti a žiadne bomby:-))Ja keď si dám vystuženú podprsenku a poriadne ju posťahujem tak mám veľké bomby,ale to je presne to čo sa mi nechce riešiť byť celú noc ako v kazajke len aby som mala väčšie prsia,to si rovno ich dám uorbiť a budem mať pokoj,ja som vždy chcela veľké prsia nie je to len rozmar:-)A naozaj mám 92 obvod ale podprsenky normálne 75 C,tie prsia vyzerajú inak na fotke oveľa väčšie aké sú naozaj.

nellyy

Mery

ja stále nechápem že máš 85cm vyzerajú väčšie :)
Možno dáme rande pred ďalšou opkou a potom už fakt bez podprdy :)
Ja určite pôjdem do väčších

nellyy

rita

máš to super....sexi :)
ja som moc na výber nemala boli tam len 3ks a to A C D...skusala som aj D ale k tomu by boli treba aj vesla :D
ja chceeem lososovuuuuu
V HM_ku maju super ale mne trcia bradavky a vacsie uz su velke :(

Mery NR

zuleko
to je zvláštne, ty máš obvod 92 cm a nosíš C-ka a ja mám 85 cm a tiež nosím C-ka :-) práve som pozerala tvoje prská, máš ich krásne, ja by som na tvojom mieste nevymýšlala, lebo s veľkými prsiami sú len starosti. ale na druhej strane keď tebe sa páčia veľké.. neskúšala si ich naturbovať s extra vystuženou duble gel podprdou? lebo rozmýšlam, že ja si jednu takú kúpim. len ktovie ako budú sedieť
baby je to tak ako ste hovorili a ako mi to tĺkol do hlavy doky. že keby som si dala aj 400 ml po opke poviem, že to je málo. myslela som si, že po opke budem chodiť už len bez podprdy, lenže keď som bez vystuženej podprdy sa mi zdajú také malé a popri tom sú pekné trojky, to je katastrofa s nami :-))

rita149

nellyy

ja mam tu z NY lososovu 75B a nie že mi len len netrčia bradavky ale mne fakt trcia bradavky!!! :-))) ale C nemali tak som brala aj B, mne sa aj tak viac pacia mensie podprsky, nepacia sa mi velke kosiky, ja mam rada maličke podprsky ale velke prsa samozrejme :-))) mne z kazdej B podprsky trcia,ale čo už :-)

luciaaa1

nellyy

jasne že pošlem :-) ale nechcem ti slubovať že budu dobre a nahodou nebudu :-( ja mam 55kg ja si myslím že by mali byť..