Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

nellyy
ja som iba podliepala tak ako ty trojmo, mne to kazal doktor poleziacky prelepovat a bez pasu, len s podprdou.

Lucy1990

Zuleko

Na tej 26 fotke su mozno najrealnejsie, ale zasa tam mali este skaredy tvar, to este boli po opke velmi skoro, zhora ten obrys uz taky nemam, mam pekny prirodzeny prechod a som skoro odpadla, ked niektori znami/e na fb sa ma opatrne pytali ci som bola na operacii, lebo su nejake velke, ale tvarovo posobia velmi prirodzene. Si mysleli ci mi nahodou po kojeni nenarastli :-p
Myslim ze u mna zohralo velku rolu to, ze som mala dost svojho materialu, zlazy, cize aj napriek tomu, ze mam dost velky implantat, tak takmer ho neviem nahmatat, iba ked lezim, tak citim spodok tvrdsi, ale inak su uplne makucke, no proste ked v nedelu pojdem na kontrolu za doktorkom tak mu ruky vybozkavam :-))))

arri

nellyy
nie ja uz nepodliepam uz som 11mesiacov po, prsia mam v rovakej vyske, ale podliepala som dost dlho kym som si nebola ista ze uz sa to poriadne zrastlo aby zas neklesol, dokonca dodnes spavam v pooperacnej, neak som si na nu zvykla, iba obcas spim bez.

Zuleko

Lucy1990
Ešte väčšie waa:-))Tak to si neviem predstaviť,ja rátam,že budem mať takú veľkosť po druhej OP ako máš ty teraz,niečo také:)Tak keď to víde bude nadmieru spokojná aj ja:-)

drndula

Nelly,

Áno tlačil,pravý hore a ľavý dole bo som mala implos vyššie uložený,to nebol opuch ako som si myslela..a čo ty?