Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

arri

chcel aby som ho nosila, ale tak aby sa jeden dole netlačil...nejako sa to má zachytiť..rita mi úísala, že zicherkou o podprdu.
Ty len podliepaš a čo ešte ?

Lucy1990

Zuleko

Dakujem, ja mam zasa naopak pocit, ze fotky v galerke zmensuju, nazivo posobia vacsie :-) takze ja som nadmieru spokojna, hadam nebudu musiet ist von a ak by vsetko islo ako ma, tak by som si ich nechala nastalo. Popripade uz by som sla len na mensiu modelaciu keby zapracovala gravitacia :-))

drndula

LUCIAA,

Uz ich masám,prvé tretie s štvrté sú Fajne..len mne budú asi malé aj gature,take S by Bolo lepšie..

Zuleko

Lucy1990
Tak ty máš krásne veľké tie prsia,hlavne na 26 fotke to vidno že sú až až na tvoju postavu:-))Ale to je super ,že si psokojná!Tak to má byť:-)))

Nelly
Nie sú tie prsia naozaj také veľké,zajtra pofotím a zašlem do galérky aj s celou postavou a uvidíš že nie sú bomby:-)

drndula

Nelly,

Podlepeny prsnik plus pooperačna podprs plus pas do kríza...vsetko naraz,neskor na poslednej kontrole dt.iba podlepil,ostatné netrebalo Uz..

Luciaa,

Nic mi neprislo,skús ešte raz,cmuk

nellyy

mery

aká si vysoká?? inak Tebe naozaj sedia super ? :)

zuleko

ale Ty máš pekné veľke prsia, také by mne stačili

Lucy1990

Ahojte, bavite sa o velkostiach :-)?
Ja som na pocudovanie absolutne spokojna, isla som k doktorkovi s presnou predstavou, nadiktovala som si velkost pod ktoru nejdem (predtym som bola este u Trsku nech mam predstavu a nestrelim nieco z brucha:-)
Ja mam pocit ze moje su uplne akurat, vacsie by uz boli extrem na moju postavu a mensie by sa mi malili. Takze ja som naozaj spokojna s vyberom :-)
A inak vcera mi ich muz skusal a skonstatoval, ze su ako moje a fakt, ja som ich uz uplne prijala, mam pocit ako by som ich mala odjakziva :-)