Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nellyy

z podlepovanim a dvihanim mam osobnu skusenost , zato som taka mudra :-) ja to mam podlepene v kuse, neodliepam , len ked si idem dat druhe pasky, aj to odlepim a hned zase prilepim.Rob to úprestne ako píše arri. potlac si implantat hore, ale davaj pozor aby boli bradavku v rovine len implantat potlac a prilep. možes mat aj dlksiu pasku. ja si najskvor prilepim spodok a potom konce pasky taham hore a tym dviham aj implantat a prilepim o telo. Nebojsa naučiš sa to.

arri

wauka
nie urcite nemusime vsetky podlepovat, neviem od coho to zalezi, niekedy klesne implos a potom musime podlepovat, asi sme mali proste smolu ;-)

arri

nellyy
len ked preliepas v stoji tak si pridrzaj ten implos hore nech ti neklesne aby sa ti mohlo to tkanivo pekne zrast. Takze odlepit, pridrzat a hned zas podlepit. ;-)

rita149

nellyy

tak ako som ti písala, aby mi moc netlačil ten pas prsnik dole tak mi doktor poradil aby som si ten pas uchytila zicherkou o podprku a tak mi to nebude tlacit dole.

rita149

leus

ja ani neviem ake plavky velkost budem potrebovat, este som nekupovala ale M určite nie, ja cim menší vrch budem chciet.ale zase aby mi bradavky zase netrcali moc :-))) ale ja myslim ze to S bude ok.bola by som rada aj za Xs :-)

arri

nellyy
presne ako si to rozoberala s ritou, tri pasky na seba, len sa mi zda ze vy ste davali prvu prelozenu a ja az tu poslednu tretiu. Neviem preco ale mne to kazal takto, ale to bolo este v juli.