Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Gina
Zober: zdravotne zaznamy, kartu poistenca(ale odomna ani nepytali), vybublinkovanu colu-dobre po narkoze, ak ta napina na vracanie, zuvacky ( aby si mala sviezo v pusinke-ak nebudes zvladat umyt zubky), baby kazali piskoty, ze vecer pridu vhod od hladu- ja som mala, ale nepotrebovala som, stacila mi vecera, ledva som ju zvladla, snad mas internet v mobile, to ma zachranilo od nudy, vobec sim nevedela spat, az vecer po tabletke, nadomov di zozen na spanie Stilnox, super sa vyspis aj na chrbte.. Tak sa drz !!!!

drndula

Zuzana,

Vzhľadom k tvojej výške isto budu akurát..aby este malé neboli,ber vacsie ak sa dá...to sa stratí.Ja Mam 400 pri výške 166 cm a brala by som vacsie isto,neni sú neviem aké veľké zase...

mahulienka

Zuzana ja mam 170 a 52kg tiez mam 445 anatomy a su akurat. Tak kludne ber co ti doktor navrhol. Ozaj ku komu ides na opku a mas uz termin?

gabuliacik

Zuzana
Ja mam 445ml,165cm a nemam pocit,ze su velke. Take akurat. Pri tvojej vyske by som sa toho vobec nebala. Smelo do toho...

zuzana1404

Ahojte vsetky co mate po OP. Bola som na konzultacii a dr. mi odporucil 440ml anatomicky tvar. Vie mi niekto povedat ci to nebude vela vzhladom k mojej postave 173cm, 63kg? Za kazdu odpoved dakujem.

zuzana1404

Ahojte vsetky co mate po OP. Bola som na konzultacii a dr. mi odporucil 440ml anatomicky tvar. Vie mi niekto povedat ci to nebude vela vzhladom k mojej postave 173cm, 63kg? Za kazdu odpoved dakujem.

super diva

monny3
ja mám velkost podprsenky 80D a nemám problém kupovat maju pekné kusky aj z týchto vädších velkostí ,ale ja si vädšinou kupujem v Rakusku alebo tu na sk v triumphe ked tak....