Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mala_sovicka

Romanka môžeš byť rada, že si dostala takýto termín v Centre plastickej a estetickej chirurgie, že nebudeš musieť dlhšie čakať. Pretože to čakanie je najhoršie. Každým dňom sa nebudeš vedieť dočkať, tým som si istá ;)

Romanka25

Cicilka jasne, ze sa ozvem ked budem po aj ked neviem ci este v ten den ale uvidim podla toho ako sa budem citit ale urcite napisem :) NatalkaBS buduci tyzden idem na to. Na moj vkus je to pomerne skoro, ale som za to vdacna :)

3adka7

ahojte, neviete niekto o lacnom ubytovani v banskej bystrici, niekde blizko kliniky AESTHETICA? dakujem vopred za radu....

danieladada

ahojte. ja som bola dnes na konzultacii. rada by som do toho isla, ale straaaasne sa bojim. bojim sa narkozy a hlavne bolestiach po. zenicky drahe, ako dlho boli tie bolesti uplne ze najhorsie? vdaka

cicilka

Romanka25 potom ked budes po zakroku, tak by bolo fajn aby si sa ozvala, rada by som vedela ako sa citis a ci je vsetko ok :)

Monci666

dnes je 2 den po operacii uz ca citim lepsie stale sa rýchlo unavím poobede si musim pospinkat ale citim ze bolesti su mensie a verim ze to pojde dalej len k lepsiemu , jedine co ma boli chbat s tej polohy na spanie na ktoru som nezvyknuta, ruky hore nedam (svalovka brutalna) takze si pockam kym si zmyjem vlasy :D do 2.5 mam cas ked pojdem na prvu kontrolu hehe .. tak papa aj vy napiste co nove pocity a pod nech sa necitim sama tu ...posielam vam fotku

Monci666

caute baby prezila som :D po narkoze som sa prebudila vracala som ako ked sa prebudite a mate najvacsiu opicu na svete ....cele zle unavena bolesti au au ..ale sestricky top aj cely kolektiv .... postarali sa o mna ....druhy den bolesti neviem sa posadit s lahu do sedu bolí... ale da to prezit ......uz sa liecim doma dufam ze sa to bude zlepsovat

Monci666

no zeny idem na to :P dnes o 11 hod.....545ml , prva narkoza v zivote ja to dam :D aj ked som nespala vela, stavy ako pred maturitou haha potom pisem pocity :D drzte palce papa

IvankaUS

Ahojte baby... mna caka operacia na dalsi piatok...vcera som bola na merani a dostanem 470cc implose..nizky profil okruhle pod sval a rez pod prsiami..moje prsia mam Bcka...mate niekto take? nieje to prilis vela na prvykrat?lebo o citam tak vacsinou mensie sa davaju..operovat ma budu v USA-bol tu niekto na operacii?a este jedna otazka...neurobia sa mi strie?