Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

madarka25

petra ,vlastne už aj mensie su,ale myslim ze to ked už idem na prsia, nedam si predsa take, aby to nebolo ani vydno,:)) ..take pekne becka, su pohode, :))) ja budem mat, D ,,som zvedava, za 10 dni idem na opku

madarka25

ja som bola na konzultacii v bb, u červena, a v ten den mi dal termin o tri týždne hned, dalo sa aj skor..ale nemohla som. teraz už na OP necakate :))

madarka25

Ahojte kocky,ja idem na prsia 23.06.2016 rano na siedmu :) dal mi 420 ml,okruhle, znacka nagor, tak sa neviem dockat . celkovo to vychadza na 70/D .

hedviga1884

MALAPEHANA AHOJ
- hahaha stresy stresy - to poznam. Dnes sa na tom smejem ako som sa stresovala a bala pred zvacsenim prs. Po zakroku mi doslo, ze zena sa nema coho vlastne bat. Praveze by sa mala tesit, pretoze prsia mnoho veci v zivote zeny zmenia aj ked si to maloktora pred zakrokom uvedomuje ;)

malapehana

Romanka25 normalne mam pocit, ze si ma presvecila. Zacinam nad tym uvazovat coraz viac. Predsalen strach mala asi kazda zena pred zakrokom nie? Mala by som zajst najprv na konzultaciu a zbytocne sa nestresovat:)

susi30

práveže som sa radila s babami ktoré majú spravené prsia, ale tak to je ťažko odhadnúť, oni majú 325 a 375 a na nich sú tieto dost veľké, ja som si dala 420 ml, tie odporučil lekár a skôr ma strašil on teda pred opkou sa ma pýtal či som si to náhodou s veľkostou nerozmyslela, že budem mať veľké prsia, povedala som mu že chcem prirodzené k postave a tie mám, ale tak teraz sa mi máli a v tej push upke to veľmi pekne vynikne tak hlavne kvôli tomu sa pýtam :D

martinka27777

push up podprsenku po augmentacii? myslim ze nosit sa moze, ale nemyslim si, ze zena by ju po nej mala nosit. Suhlasim s tym co pisala simka214 :) kamaratka bola na augmentacii v Centre plastickej a estetickej chirurgie a pan doktor jej odporucil presne prsia k jej telu aby neboli ani velke ani male. A hovori ze je to super, ze moze aj bez podprsenky chodit :)

simka214

susi30 nemas za co. Strasili? vacsinou takymito recami strasia ludia ktori silikonove prsia videli akurat tak na nejakej playmate :))) netreba verit vsetkemu co niekto povie. Obcas by bolo dobre si dat poradit od lekara. Ten najlepsie vie k danej postave ake prsia sadnu. Lebo pokial aj po zakroku musis nosit push up podprsenku tak ten zakrok bol v podstate zbytocny. Aspon mne to tak pride :(